REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelios dešimtys jaunųjų krepšininkų iš visos Europos Vilniuje treniruosis ir varžysis dėl teisės dalyvauti prestižinėse „Jordan Brand Classic“ (JBC) varžybose JAV.

REKLAMA
REKLAMA

Perspektyviausi šešiolikmečiai krepšininkai, tarp kurių ir lietuviai Tomas Lekūnas, Ignas Ramašauskas, Paulius Semaška ir Tauras Jogėla, kovo 7-8 dienomis varžysis Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje (Raitininkų g. 4A) Vilniuje organizuojamoje stovykloje, po kurios bus paskelbti talentingiausi jaunieji sportininkai. Ši stovykla Lietuvoje rengiama jau antrus metus iš eilės.

REKLAMA

Balandžio mėnesį geriausieji šios stovyklos dalyviai žais Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje vyksiančiame JBC turnyre ir susirungs su perspektyviausiais jaunaisiais pasaulio krepšininkais bei mokysis iš pripažintų NBA žvaigždžių ir JAV krepšinio specialistų.

„NIKE padalinys „Jordan Brand“ visame pasaulyje ieško jaunųjų krepšinio talentų ir suteikia jiems galimybę parodyti tai, ką sugeba geriausio, - sakė NIKE rinkodaros vadovas Mykolas Ševčenka. – Vilniuje rengiama stovykla yra būtent ta kartą gyvenime pasitaikanti galimybė, kuria pasinaudojęs turi šansą žaisti žymiausioje pasaulyje krepšinio arenoje – „Madison Square Garden“.“

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji Vilniuje vyksiančios stovyklos diena bus skirta įgūdžių lavinimui ir žaidėjų stipriųjų savybių atskleidimui. Treneriai iš JAV ir Europos stebės jaunuosius krepšininkus ir vertins jų sugebėjimus įsisavinti treniruočių programą, pagal kurią treniravosi geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamas Michaelas Jordanas.

Antroji stovyklos diena bus atvira žiūrovams ir visi apsilankiusieji galės stebėti žvaigždžių rungtynes, kuriose varžysis į dvi komandas suskirstyti jaunieji stovyklos dalyviai. Po jų ir bus paskelbti dešimt geriausių, iškovojusių teisę atstovauti savo šaliai balandžio 18 d. Niujorke, legendinėje „Madison Square Garden“ arenoje, tarptautinėse „Jordan Brand Classic“ varžybose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Turbūt niekas neabejoja, kad į Europos jaunųjų krešinio talentų „topą“ turėtų patekti ir lietuvis. Gal net ir ne vienas“, - įsitikinęs M. Ševčenka.

„Jordan Brand Classic“ – tai JAV aukštųjų mokyklų visų žvaigždžių krepšinio renginys, kurio metu tarpusavyje varžosi geriausi jaunieji krepšininkai. „Jordan Brand Classic“ ; turnyre yra dalyvavusios superžvaigždės LeBronas Jamesas, Chrisas Paulas, Carmelo Anthony‘is, Amar’e Stoudemire‘as,Kevinas Durantas ir daugybė kitų, kuriais iki šiol žavisi viso pasaulio krepšinio sirgaliai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų