REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

28-erių metų Airijos rinktinės puolėjas Robbie Keane'as grįžta į „Tottenham Hotspur“ komandą – futbolininkas su Londono klubu sudarė 4-erių metų 12 milijonų svarų sterlingų vertės kontraktą.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad airis „Tottenham Hotspur“ vienuolikėje žaidė ir prieš tai, bet prieš šešis mėnesius už 20,3 milijonų svarų sterlingų persikėlė į „Liverpoolį“. Tiesa, puolėjas nepateisino į jį dėtų vilčių ir per 19 mačų įmušė vos penkis įvarčius. Ispanų strategas Rafaelis Benitezas ėmė akivaizdžiai demonstruoti savo nepasitikėjimą R. Keane'u ir šį į aikštę leisdavo vis rečiau. Tokia padėtis netenkino nei vienos, nei kitos pusės, todėl buvo nuspręsta išsiskirti.

REKLAMA

Pats R. Keane'as pripažino, kad buvo neteisus palikdamas „Tottenham Hotspur“ ekipą ir kad džiaugiasi į ją grįžtantis:

„Istorija parodė, kad tai buvo neteisingas žingsnis. Suprantu, kad palikdamas klubą nuvyliau kai kuriuos „Tottenham Hotspur“ fanus, bet galiu pažadėti, kad dabar padarysiu viską, kad atgaučiau jų palankumą. Privalome pakilti turnyrinėje lentelėje kaip įmanoma aukščiau.“

Kol kas „Tottenham Hotspur“ futbolininkai Anglijos „Premier“ lygoje žaidžia ne itin sėkmingai – po 24 turų turi vos 24 taškus ir dalinasi kuklias 14-17 vietas bei yra per tašką nuo iškritimo į žemesniąją lygą zonos.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu „Liverpool“ klubas su 51 tašku žengia antras ir nuo pirmaujančio „Manchester United“ atsilieka tik dviem taškais.

R. Keane'as „Tottenham Hotspur“ komandos garbę gynė nuo 2002 metų rugpjūčio iki 2008 liepos mėnesio. Per tą laiką jis sužaidė 254-erias rungtynes ir pelnė net 107 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų