REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiąnakt Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos čempionate (NBA) vėl visu ryškumu nušvito vidurio puolėjo iš Lietuvos Žydrūno Ilgausko žvaigždė – mūsiškis sužaidė pačias sėkmingiausias sezono rungtynes ir svariai prisidėjo prie dar vienos Klivlendo „Cavaliers“ pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą „Didysis Z“ ir kompanija išvykoje 97:85 (20:16, 28:22, 24:29, 25:18) nepasigailėjo Milvokio „Bucks“ ekipos ir į savo sąskaitą įsirašė jau 14-ą pergalę.

REKLAMA

Pirmaisiais smuikais „Kavalierių“ gretose griežė tie patys veikėjai – LeBronas Jamesas per  41 minutę surinko 32 taškus (11/22 dvitaškių, 1/5 tritaškis, 7/10 baudos metimų), o Žydrūnas Ilgauskas per 32 minutes įmetė 23 taškus (11/17 dvitaškių, 1/2 baudos metimas), sugriebė 17 atšokusių kamuolių (7-is puolime), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį, blokavo 2 varžovų metimus, prarado 3 kamuolius ir kartą pažeidė taisykles.

REKLAMA
REKLAMA

„Bucks“ komandą į priekį vedė: Michaelas Reddas 20 taškų, Richardas Jeffersonas 19 taškų  ir Ramonas Sessionsas 16 taškų.

Po šios pergalės Klivlendo „Cavaliers“ klubas Rytų konferencijoje ir toliau užtikrintai žengia antroje vietoje, nusileisdamas tik NBA čempionų titulą ginančiai Bostono „Celtics“ ekipai.

Kitas rungtynes „Kavalieriai“ žais trečiadienio naktį savo aikštėje su Niujorko „Knicks“ krepšininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų