REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

21-ų metų Argentinos rinktinės ir „Barcelona“ ekipos puolėjas Lionelis Messi prancūzų dienraščiui „L'Equipe“ pareiškė manąs, kad Ronaldinho yra daug geresnis už Cristiano Ronaldo, bet tikino, kad šiais metais „Auksinis kamuolys“ turi atitekti portugalui, o ne brazilui.

REKLAMA
REKLAMA

„Ronaldinho – geriausias pasaulio futbolininkas. Kai jis žaidžia su pasimėgavimu, jam sekasi dar geriau. Bet jei kalbėsime apie „Auksinį kamuolį“, manau, kad šį sezoną jo nusipelno Cristiano Ronaldo. Jis su savo komanda juk laimėjo viską, ką galėjo: ir „Premier“ lygą, ir Čempionų lygą! Bent jau aš tikrai balsuočiau už jį.“

REKLAMA

Vertindamas savo pasirodymą praėjusiame sezone L. Messi taip pat per daug nesikuklino, bet pripažino, kad dar turi kur tobulėti:

„Mano žaidimas stilius tikrai nepasikeitė, nes nuolat darau tuos pačius dalykus. Be abejo, dar tikrai turiu kur tobulėti, todėl bandysiu tai ir padaryti.“

Priminsime, kad laimėti prancūzų žurnalo „France Football“ rengiamus „Auksinio kamuolio“ („Ballon d‘Or“ ), įteikiamo geriausiam metų futbolininkui, rinkimus pretenduoja trisdešimt žaidėjų, bet realiausiais kandidatais į titulą laikomi ispanai Ikeras Casillas ir Fernando Torresas, argentinietis Lionelis Messi bei portugalas Cristiano Ronaldo.

Nugalėtoją išrinks 96-i žurnalistai iš viso pasaulio, kurie savo lemiamą žodį tars gruodžio 2-ą dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų