REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos rinktinės ir „Liverpool“ klubo žvaigždė Fernando Torresas pareiškė, kad Rafaelis Benitezas yra pats geriausias treneris, su kuriuo jam teko dirbti:

REKLAMA
REKLAMA

„Galiu tvirtai pasakyti, kad jis – geriausias treneris, kurį aš esu turėjęs. Jis išreikalauja iš futbolininkų maksimumą ir yra puikus strategas“.

REKLAMA

24-erių metų amžiaus puolėjas F. Torresas per savo karjerą yra dirbęs su Javieru Aguirre, Jose Murcia, Carlosu Bianchi, Cesaru Ferrando, Gregorio Manzano, Vicente Del Bosque ir Luisu Aragonesu, bet yra įsitikinęs, kad jie neprilygsta R. Benitezui.

Priminsime, kad šį sezoną „Liverpool“ ekipa pradėjo sėkmingai: Anglijos „Premier“ lygoje jie dalinasi 1-2 vietas su Londono „Chelsea“ futbolininkais, o UEFA Čempionų lygoje savo grupėje pirmauja kartu su Madrido „Atleticu“.

48-erių metų futbolo specialistas iš Ispanijos R. Benitezas savo trenerio karjerą pradėjo 1974 metais. Jis vadovavo senjorų klubams, vėliau jaunimo komandoms, o nuo 1995-1996 metų sezono – ir profesionalioms ekipoms: „Valladolidui“, „Osasunai“, „Extremadurai“, „Tenerifei“, Valenciai“ bei „Liverpooliui“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų