REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Denverio „Nuggets“ klubo vos prieš kelias dienas į Detroitą persikėlęs vienas geriausių NBA lygos gynėjų Allenas Iversonas pareiškė tikįs, kad čia jam pagaliau pavyks laimėti čempiono žiedą, kurio jis siekia visą savo karjerą:

REKLAMA
REKLAMA

„Aš jau daug metų bandau iškovoti čempiono titulą, bet to padaryti man iki šiol taip niekaip ir nepavyko. Galbūt atėjo laikas pakeisti kai kuriuos dalykus, nes tikrai labai noriu tapti NBA čempionu“

REKLAMA

„Man bus ypač malonu būti vienoje komandoje su tokiais žaidėjais kaip Richardas Hamiltonas, Rasheedas Wallace'as ir Tayshaunas Prince'as. Beveik visą karjerą mane dengdavo du ar net trys varžovai, bet dabar jiems tai bus problematiška. Dar nežinau, kaip man seksis Detroite, bet galiu užtikrinti dėl vieno: darysiu viską, ką man lieps treneris.“

Priminsime, kad A. Iversonas arčiausiai savo svajonės įgyvendinimo buvo 2000-2001 metų sezone, kai su Filadelfijos „Sixers“ komanda nužygiavo iki pat NBA finalo, kuriame susigrūmė su Los Andželo „Lakers“ klubu. Nors „Sixers“ ekipa po pratęsimo laimėjo pirmąją dvikovą, vėliau patyrė keturias nesėkmes iš eilės ir pralaimėjo seriją 1:4.

Beje, 33-ejų metų krepšininkas aikštelėje su „Pistons“ marškinėliais gali pasirodyti jau šiąnakt mače prieš Toronto „Raptors“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų