REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žalgiris“ netrukus gali sulaukti pastiprinimo

Sportalas.com šaltinių teigimu, pagrindinis kandidatas į Kauno "Žalgirio" įžaidėjo poziciją yra 30 metų 185 cm ūgio amerikietis Eddie Gillas, su kuriuo derybos yra pažengusios toliausiai.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiame NBA Vystymo lygos NBDL sezone jis pelnydavo po 18 taškų, atkovodavo po 5 kamuolius ir atlikdavo po 8,5 perdavimo.

REKLAMA

Prieš dieną amerikietis buvo atleistas iš Niudžersio "Nets" ekipos, kur turėjo trumpalaikį kontraktą su tikslu įsitvirtinti klube ir žaisti NBA.

E.Gillas yra žaidęs Europoje, kur 2000/01 metų sezone atstovavo Bolonijos "Fortitudo", tačiau klube tesužaidė 10 rungtynių, per kurias pelnė po 11 taškų ir atliko po 3 perdavimus.

2002/03 metų sezono pabaigoje amerikietis žaidė antrame Italijos divizione atstovaudamas Emilijos Redžo ekipą. Joje jis sužaidė 13 rungtynių, o atkrintamosiose varžybose pelnydavo po 14 taškų ir atlikdavo po 1,6 perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat E.Gillas runggtyniavo ir Maskvos "Dinamo" klube. 2006/07 metų Eurolygoje amerikietis per 17 min. pelnydavo po 6 taškus ir atlikdavo po 1,4 perdavimo bei surinkdavo 5,4 naudingumo balus.

E.Gillas yra ne vienintelis kandidatas. Be jo, "Žalgirio" akiratyje yra arba buvo ir Tyus Edney, Robertas Hite'as, neįsitvirtinęs Fynikso "Suns" klube, Darius Washingtonas. Pastarasis pernai sužaidė 18 rungtynių San Antonijaus "Spurs" komandoje, bet per 8 minutes tepelnydavo po 3 taškus.

Vienas iš buvusių Kauno klubo akiratyje žaidėjų - amerikietis Tre Kelley prieš keletą dienų pasirašė kontraktą su Izraelio klubu "Ashkelon".

"Žalgiris" taip pat derasi su jau žaidusiu komandoje baltaodžiu atakuojančiu gynėju iš Europos Sąjungos šalies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų