REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ ir Portugalijos rinktinės lyderis Cristiano Ronaldo pareiškė, kad yra įsitikinęs, jog būtent jis laimės prancūzų žurnalo „France Football“ rengiamus „Auksinio kamuolio“ („Ballon d‘Or“ ) rinkimus. Anot 23-ejų metų futbolo vunderkindo iš Portugalijos, jis yra verčiausias šio titulo, nes praėjusį sezoną neturėjo sau lygių.

REKLAMA
REKLAMA

Iš tiesų reikia pripažinti, kad JAV prezidento Ronaldo Reagano garbei pavadintas žaidėjas praėjusiais metais buvo nesustabdomas ir aikštėje išdarinėjo stebuklus: per 49-erias rungtynes jis pelnė net 42 įvarčius, padėjo „Manchester United“ ekipai laimėti Anglijos „Premier“ lygą ir UEFA Čempionų lygą ir dar iškovojo Europos „Auksinį batelį“, įteikiamą rezultatyviausiam Senojo žemyno futbolininkui.

REKLAMA

Ir nors realiausiais portugalo varžovais kovoje dėl „Auksinio kamuolio“ yra laikomi ispanai Ikeras Casillas ir Fernando Torresas bei argentinietis Lionelis Messi, pats C. Ronaldo tikina, kad jie jam neprilygsta:

„Jums dar kyla klausimų, kas geriausias?! Žinoma, kad aš! Nematau, kad galėtų man mesti iššūkį, esu visiškai ramus ir šimtu procentų įsitikinęs, kad „Auksinis kamuolys“ atiteks man. Viskas labai paprasta ir aišku.“

Vis tik pretendentų į prestižinį apdovanojimą yra net trisdešimt ir visi jie nusipelno šio įvertinimo, tad 96-iems žurnalistams, kurie ir nuspręs „Auksinio kamuolio“ likimą, gruodžio 2-ą dieną tarti savo lemiamą žodį bus tikrai nelengva.


AFP nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų