REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį eilinis antrosios pagal pajėgumą Anglijos futbolo lygos, dar vadinamos „Championshipu“, turas baigėsi skandalu, nes teisėjas Stuartas Attwellas įskaitė įvartį, kurio nebuvo nė kvapo.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimo tarp „Watford“ ir „Reading“ 13 minutę svečiai kėlė kampinį ir po Johno Eustace'o netikslaus netyčinio smūgio link savo vartų šoninis teisėjas nei iš šio, nei iš to nusprendė, kad kamuolys kirto „Watford“ vartų liniją ir pakėlė vėliavėlę.

REKLAMA

Vyriausiasis rungtynių teisėjas Stuartas Attwellas nusprendė paklausyti savo kolegos ir ranką parodė į aikštės vidurį – toks sprendimas sukėlė šoką ne tik tribūnose, bet ir ant atsarginių „Watford“ žaidėjų suolelio.

Nuskriaustos ekipos treneris Aidy Bootthroydas šį įvartį palygino su ateivių nusileidimu:

„Tai buvo tarsi ateivių nusileidimas – aš apstulbęs. Kalbėjau su teisėju, jis tvirtino, kad pasikliovė šoninio arbitro sprendimu. Tai neįtikėtina!“

REKLAMA
REKLAMA

Apie nebūtą įvartį po mačo prakalbo ir „Reading“ žaidėjai. Skandalingai pasibaigusį kampinį pakėlęs Stephenas Huntas teigė, kad „tai pats blogiausias sprendimas, kurį jis yra matęs futbolo aikštėje“.

Teisėjų veiksmų nesuprato ir „Reading“ strategas Steve'as Coppellas, prisipažinęs, kad: „Kai nuaidėjo švilpukas, nesupratau, kodėl tai atsitiko. Nemačiau nieko, dėl ko galėtų būti skirtas laisvas smūgis. Jei įvarčio iš tiesų nebuvo, mums jo ir nereikia, bet mes žaidžiame tik iki švilpuko.“

Priminsime, kad šios į istoriją pateksiančios rungtynės baigėsi lygiosiomis 2:2.

Siūlome patiems pažiūrėti šio „įvarčio-vaiduoklio“ video:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų