REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kylanti „Formulės-1“ žvaigždė lenkas Robertas Kubica teigė negalįs grįžti į tėvynę ir ramiai praleisti laiką su šeima. Gerai vertinamą 23 metų lenktynininką Lenkijoje persekioja gerbėjų būriai.

REKLAMA
REKLAMA

„Didžiuojuosi tuo, ką pasiekiau būdamas lenktynininku. Tačiau nevažiuoju „Formulėje-1“ tam, kad būčiau populiarus, - kalbėjo „BMW Sauber“ komandos lyderis, - Žmonės mane laiko pavyzdžiu ir tai nėra blogai. Galbūt Lenkijai atvėriau naujus kelius į automobilių sportą ir parodžiau, jog galima siekti aukštumų net ir iš tokių šalių, kurios neturi gilių automobilių sporto tradicijų.“

REKLAMA

R.Kubica taip pat užsiminė, kad norėtų dažniau grįžti į Krokuvą aplankyti šeimos narių ir praleisti su jais daugiau laiko.

„Tampa nebeįmanoma grįžti ir pailsėti. Jeigu nori ramiai pasivaikščioti, visada tau kas nors seks iš paskos. O atsipalaiduoti yra labai svarbu, nes taip pasikrauni jėgų. Man nereikia daug blizgučių, man užtenka įvykių trasoje ir norisi tiesiog pabūti ramybėje kartu su šeima“, - pridūrė jis.

Šį sezoną R.Kubica bendroje įskaitoje užima ketvirtąją vietą, surinkęs 55 taškus. Jo komandos draugas vokietis Nickas Heidfeldas klasifikuojasi šeštas (41 taškas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų