REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galutinai sukirtęs rankomis su Italijos „Serie A“ Genujos „Sampdoria“ klubu Lietuvos rinktinės gynėjas, galintis rungtyniauti ir saugo pozicijoje, greitai 27-erių metų gimtadienį švęsiantis Marius Stankevičius vakar buvo oficialiai pristatytas naujai savo komandai, jos vadovams ir žurnalistams.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatymo metu 190 centimetrų ūgio 83 kilogramų svorio futbolininkas neslėpė savo džiaugsmo:

REKLAMA

„Esu laimingas, kad man suteikta tokia proga. „Sampdoria“ mane privertė jaustis svarbiu ir aš dabar turiu parodytą pasitikėjimą patvirtinti ir aikštėje. Atvykstu iš „Serie B“ čempionato, kuris yra ilgas ir sunkus. Dėl to ir sakau, kad esu pasiruošęs „Serie A“.

Italijos žurnalistai iš pirmo žvilgsnio lietuvį apibūdino kaip kalbantį ramiai, bet tvirtai, mintis dėstantį aiškiai ir turintį nepaprastai žavią šypseną. 

REKLAMA
REKLAMA



sampdoria.it nuotr.

Paklaustas apie metus, praleistus Brešijoje, M. Stankevičius teigė:

„Tai buvo labai svarbūs metai, kurie mane daug ko išmokė. Ten užaugau ir kaip žmogus, ir kaip futbolininkas. Man visada ta vieta liks atmintyje – Brešija tapo tarsi mano antraisiais namais. Bet esu iš tikrųjų labai laimingas vėl galėdamas žaisti „Serie A“. Į „Sampdoria“ ekipą tikrai norėjau atvykti ir norėjau jau seniai. Mane privertė pasijausti svarbiu. Tai tikras pasitenkinimas turėti galimybę užsivilkti šiuos marškinėlius.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vertindamas savo būsimą vaidmenį naujajame klube M. Stankevičius žadėjo atiduoti visas jėgas ir stengtis kaip galima geriau pakeisti „Sampdoria“ palikusį vieną pagrindinių jos gynėjų Christianą Maggio:

„Būdamas gynėju Maggio praėjusiais metais nuveikė labai daug. Tą aš žinau. Nesu jis, esu kitas futbolininkas, o vienodų juk ir nebūna. Sakykime, kad man nėra labai didelė našta užimti jo vietą, bet galbūt man tai bus papildomas stimulas. Aš moku gerai žaisti ir esu pasiryžęs tai pademonstruoti ir aikštėje, nes kalbos čia beprasmės. Galiu patikinti dėl vieno: man patinka žaisti ten, kur geriausiai sugebu, ir patinka būti naudingam komandai, nesvarbu, ar tai būtų puolimas, ar gynyba. Be to, Brešijoje esu žaidęs daugiau ar mažiau visose pozicijose.“

Priminsime, kad su naująja Genujos „Sampdoria“ ekipa Marius Stankevičius sudarė ketverių metų kontraktą, o „Brescia“ klubas už lietuvį gavo net 3,5 milijono eurų išpirką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų