REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA žvaigždės Kobe Bryantas ir LeBronas Jamesas įrašyti į JAV olimpinės krepšinio rinktinės sąrašą, kuris buvo oficialiai paskelbtas pirmadienį, praneša naujienų agentūra AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Be šių „Lakers“ ir „Cavaliers“ žaidėjų, rinktinės sąraše taip pat yra Dwayneas Wadeas„Heat“, Carmelo Anthony iš „Nuggets“, „Jazz“ žaidžiantys Carlosas Boozeris ir Deronas Williamsas, Chrisas Boshas„Raptors“, Dwightas Howardas„Magic“, Chrisas Paul'as„Hornetts“, Detroito „Pistons“ žaidžiantis Tayshaunas Prince'as, „Bucks“ žaidėjas Michaelis Redd'as ir Jasonas Kidd'as„Mavericks“.

REKLAMA

35 metų J.Kiddas dalyvavo 2000 metų Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse, kuriose JAV laimėjo visas 8 rungtynes ir iškovojo aukso medalius.

A.Boozeris ir L.Jamesas ir D.Wade'as žaidė 2004 olimpiadoje, kurioje JAV komanda liko trečia. Tai buvo pirma JAV nesėkmė nuo 1992 metų, kai NBA žaidėjai pradėjo dalyvauti olimpinėse žaidynėse.

JAV komandai, siekiančiai vėl užlipti ant aukščiausio pjedestalo laiptelio vadovaus Duke universiteto treneris Mike'as Krzyzewskis. Jis perspėja, kad nepaisant gausybės komandoje esančių talentų, atotrūkis tarp NBA žaidėjų ir jų priešininkų yra gerokai sumažėjęs.

JAV rinktinė dalyvaus pasirengimo stovykloje Las Vegase birželio 28 dieną, ten pat treniruosis liepos 21-24 ir sužais draugiškas rungtynes su Kanda liepos 25 dieną.

Prieš Pekino olimpiadą JAV rinktinė dar planuoja sužaisti dvi draugiškas rungtynes Makao ir Šanchajuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų