REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Liverpool“ komandos vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas trokšta, kad jo klube atsidurtų Davidas Villa ir sudarytų puolimo duetą kartu su Fernandu Torresu. Tiesa, iš Ispanijos kilusio stratego troškimams išsipildyti gali būti nelemta, nes D. Villą medžioja kone visi Europos futbolo grandai, kurie po puolėjo įspūdingo pasirodymo rungtynėse su Rusija yra pasiruošę sumokėti kalnus pinigų, kad tik prisiviliotų ispaną pas save.

REKLAMA
REKLAMA

Pats Davidas Villa būtų visai nieko prieš palikti dabartinį savo klubą „CF Valencią“ jau šią vasarą, jei tik ekipa sutiktų jį parduoti.

REKLAMA

Ispanijos čempionate vos dešimtą vietą užėmusios „CF Valencia“ komandos naujasis treneris Unai Emery už D. Villos kontrakto išpirkimą galėtų tikėtis labai apvalios sumos, o tai jam atrištų rankas pasistiprinti bent keliais pajėgiais futbolininkais.

Jau dabar kol kas rezultatyviausio šio Europos futbolo čempionato žaidėjo kaina siekia apie 20 milijonų eurų, bet ji gali labai greitai išaugti iki kosminio dydžio, jei D. Villa ir toliau per rungtynes Austrijoje ir Šveicarijoje pasižymės „hat-trickais“.

REKLAMA
REKLAMA

Dabartiniai D. Villos darbdaviai trina rankas iš džiaugsmo ir tikisi, kad jų puolėjas nenustos demonstruoti neįtikėtinos formos.

„Jis turi kontraktą ir puikiai žaidžia čempionate. Mes esame visiškai ramūs ir tikimės, kad jis ir toliau muš daug įvarčių. Niekada negali žinoti, kas bus, jei jis sulauks patrauklių pasiūlymų“ - apie galimą žaidėjo pardavimą užsiminė „CF Valencia“ vadovai.

Tikimasi, kad Londono „Chelsea“ ir „FC Barcelona“ klubai taip pat įsijungs į kovą dėl ispanų supertalento. Tiesa, pats futbolininkas yra nelinkęs atvirauti šiuo klausimu ir savo ateities planų nenori atskleisti:

„Aš nesiruošiu kalbėti apie savo ateitį, kol nepasibaigs Europos čempionatas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų