REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiąnakt Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionate buvo sužaistos vienos rungtynės. Nugalėtojų titulą ginantys „Spurs“ krepšininkai palaužė Naujojo Orleano komandą ir išlygino serijos iki keturių pergalių rezultatą 3:3.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai namie žaidęs San Antonijaus klubas 99:80 (36:24, 22:27, 20:12, 21:17) privertė pasiduoti „Hornets“ ekipą, paaiškėjo, kad Vakarų konferencijos pusfinalio likimas spręsis paskutiniame septintajame susitikime, kuris vyks pirmadienio naktį Naujajame Orleane.

REKLAMA

„Šansas yra tai, ką tu trokšti turėti. Štai kodėl šeštosios rungtynės buvo tokios svarbios. Mes jas laimėjome ir dabar turime galimybių laimėti ir išvykoje“ - optimizmo nestokojo prancūzas Tony's Parkeris.

Praėjusiame sezone „Spurs“ vyrai pakankamai nesunkiai nužygiavo visą atkrintamųjų varžybų kelią iki ketvirtųjų NBA aukso žiedų per paskutinius devynerius metus ir nė karto nebuvo atsidūrę ties iškritimo riba.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes žinome, su kuo susiduriame. Galime būti eliminuoti. Turime visi kartu sužaisti gerą mačą ten. Mes tikrai pasistengsime, nes tai gyvybės ir mirties klausimas“ - tikino San Antonijaus klubo žvaigždė Timas Duncanas.

Tiesa, kad ir ką bekalbėtų „Spurs“ žaidėjai, jie ir patys tikriausiai supranta, kad dvikova išvykoje bus tikras pragaras.

Priminsime, kad antrajame atkrintamųjų varžybų etape šeimininkų komandos kol kas pasiekė 20 pergalių ir patyrė vos vieną nesėkmę (tik Detroito „Pistons“ ekipai pavyko išsivežti vieno taško pergalę 90:89 iš Orlando).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ačiū Dievui, kad grįšime žaisti septintųjų rungtynių į Naująjį Orleaną“ - puikiai suprasdamas namų sienų svarbą džiaugėsi „Širšių“ lyderis Chrisas Paulas.

San Antonijaus klubą į pergalę vedė didysis „trejetas“: Manu Ginobilis 25 taškai (3/6 dvitaškių, 6/9 tritaškių, 1 iš 2 baudos metimas), Timas Duncanas 20 taškų (7/14 dvitaškių, 6/8 baudos metimų, 15 atkovotų kamuolių) ir Tony Parkeris 15 taškų (5/12 dvitaškių, 1/1 tritaškis, 2/3 baudos metimų).

„Hornets“ komandą gelbėti mėgino: Chrisas Paulas 21 taškas(9/17 dvitaškių, 0/1 tritaškis, 3/3 baudos metimai), Tysonas Chandleris 14 taškų (7/8 dvitaškių) ir Peja Stojakovičius 13 taškų (4/9 dviatškių, 1/1 tritaškis, 2/2 baudos metimai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų