REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klivlendo “Cavaliers” vidurio puolėjas Žydrūnas Ilgauskas nedalyvaus NBA Visų žvaigždžių rungtynėse, kurios vasario 17 dieną vyks Naujajame Orleane. Taip nusprendė NBA treneriai, kurie siūlė savo kandidatus į atsarginių krepšininkų vietas.

REKLAMA
REKLAMA

Rytų konferencijos atsarginiais žaidėjais išrinkti: Chaunsey Billupsas ir Richardas Hamiltonas (“Pistons”), Chrisas Boshas (“Raptors”), Caronas Butleris ir Antawnas Jamisonas (“Wizards”), Joe Johnsonas (“Hawks”) ir Paulas Pierce’as (“Celtics”).

REKLAMA

Priminsime, jog startiniame Rytų penketuke žais Kevinas Garnettas (“Celtics”), LeBronas Jamesas (“Cavaliers”), Dwightas Howardas (“Magic”), Jasonas Kiddas (“Nets”) ir Dwyane’as Wade’as (“Heat”).

Vakarų konferencijoje atsarginiais išrinkti: Chrisas Paulas ir Davidas Westas (“Hornets”), Brandonas Roy’us (“Blazers”), Carlosas Boozeris (“Jazz”), Steve’as Nashas ir Amare Stoudemire (“Suns”) ir Dirkas Nowitzki (“Mavericks”).

Jei kuris nors krepšininkas rungtynėse negalėtų dalyvauti dėl traumos, keitimą savo nuožiūra parinks NBA vadovas Davidas Sternas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų