REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Graikų klubas – dar pavojingesnis

Salonikų „Ario“ puolėjui Simonui Serapinui rungtynės su „Lietuvos rytu“ tikriausiai bus vienos paskutiniųjų graikų klube, rašo "Vilniaus diena".

REKLAMA
REKLAMA

Lietuviui taip ir nepavyko įrodyti ekipą treniruojančiam Herbertui Gordonui, kad yra vertas daugiau, nei šildyti atsarginių suolą. Dar lapkričio viduryje, prieš pirmą dvikovą su „Lietuvos rytu“ Vilniuje, buvęs žalgirietis užsiminė, kad nėra patenkintas savo vaidmeniu klube, nors buvo nusiteikęs optimistiškai.

REKLAMA

„Prieš sezoną pasirašiau naują 2 metų kontraktą ir tikėjausi, kad mano vaidmuo ekipoje bus kitoks. Gaila, kad tenka daugiau laiko praleisti ant atsarginių suolo. Tačiau dar nenuleidžiu rankų ir bandysiu išsikovoti savo vietą klube“, – tuomet tik atvykęs į Lietuvą sakė S.Serapinas.

Tačiau lietuvis iškart po Naujųjų metų sužinojo, kad yra nebereikalingas „geltoniesiems“. Prieš tai „Aris“ pasirašė sutartį su Gruzijos ir Slovėnijos pilietybes turinčiu 206 cm ūgio puolėju Vladimiru Boisa. Lietuvis „Ariui“ atstovaus tol, kol jam bus rastas naujas klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Įsigijo NBA žaidėją

Graikų gretose, be V.Boisos, yra ir dar vienas naujas veidas – komanda iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 22 metų 188 cm ūgio gynėju Darius’u Washingtonu.

Nesėkmingai San Antonijaus „Spurs“ ekipoje bandęs įsitvirtinti amerikietis NBA lygoje per 18 rungtynių vidutiniškai pelnė beveik po 3 taškus.

„Graikų klubas yra pavojingas varžovas. Ir jis dar labiau sustiprėjo, kai įsigijo du naujus žaidėjus. „Aris“ ir anksčiau žaidė solidžiai. Tai greita, daug metanti ekipa, tad mūsų laukia nelengvas išbandymas. Sunku prognozuoti, kaip mums seksis vienoje „karščiausių“ arenų Europoje“, – atsargiai apie varžovus kalbėjo vilniečių strategas Aleksandras Trifunovičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rungtyniauja vis geriau

„Aris“ pirmoje dvikovoje Vilniuje įrodė, kad yra kietas riešutas vilniečiams. Tąsyk aikštės šeimininkai geriau sužaidė tik rungtynių pabaigą ir šventė pergalę 77:70.

„Vilniečiai tradiciškai galingi namuose, bet pastaruoju metu geriau žaidžia ir išvykose. „Lietuvos rytas“ turi ilgą atsarginių suolą, gerai ginasi, o puolime visi žaidėjai dalijasi kamuoliu. Tačiau ir mes nestovime vietoje, rungtyniaujame vis geriau. Svarbiausia bus gerai pradėti mačą, susitelkti gynyboje ir kontroliuoti žaidimo spartą visas rungtynes“, – pergalės receptus vardijo S.Serapinas.

„Aris“ B grupėje (6 pergalės, 4 pralaimėjimai) yra penktas.

Tadas Markevičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų