REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilijos rinktinės ir „AC MIlan“ klubo žvaigždė Kaka tapo geriausiu 2007 metų Europos žaidėju. Jis iškovojo prestižinį „France Football“ žurnalo apdovanojimą – auksinį kamuolį, skelbia BBC.

REKLAMA
REKLAMA

25 metų futbolininkas buvo vienas pagrindinių Milano klubo pergalės UEFA Čempionų lygoje kalvių. Per visą kampaniją jis pelnė 10 įvarčių ir buvo rezultatyviausias turnyro žaidėjas. „Ši akimirka man yra labai ypatinga. Ji apvainikuoja visą nuostabų sezoną“ – teigė Kaka.

REKLAMA

Antrąją vietą geriausių žaidėjų rinkimuose užėmė „Manchester United“ saugas iš Portugalijos Cristiano Ronaldo, o trečias liko „Barcelona“ vunderkindas iš Argentinos Lionelis Messi.

Laureatą iš 50 kandidatų sąrašo rinko 96 Europos žurnalistai. Praėjusiais metais šį garbingą prizą buvo laimėjęs pasaulio čempionės Italijos kapitonas Fabio Cannavaro. Dar prieš tai triumfavo Kaka tėvynainis Ronaldinho.

Spalį Kaka buvo pripažintas geriausiu pasaulio metų žaidėju FIFPro rengiamoje apklausoje, kurioje dalyvauja daugiau nei 45 tūkst. profesionalių futbolininkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų