REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Formulės-1 pasaulio čempionas ispanas Fernando Alonso teigia, kad nepaisant įtemptų santykių su komandos vadovu Ronu Dennisu, nesiruošia palikti „McLaren“ ekipos, pranešė BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Su komandos bosu ispanas nesikalbėjo nuo pat Vengrijos didžiojo prizo lenktynių rugpjūčio mėnesį. Sezonui įpusėjus, ėmė sklisti gandai, kad kitąmet F. Alonso gali persikelti į „Ferrari“ ekipą arba grįžti į savo buvusią komandą „Renault“. Tačiau trečio iš eilės čempiono titulo siekiantis lenktynininkas teigė, kad konfliktas nesutrukdys jam likti „McLaren“ ekipoje. „Mano kontraktas su komanda galios dar porą metų ir aš nematau jokios priežasties išeiti“ – kalbėjo šiuo metu antrą vietą lenktynininkų įskaitoje užimantis F. Alonso.

REKLAMA

Iki sezono pabaigos likus 3 lenktynėms, nuo čempionate pirmaujančio savo komandos draugo brito Lewiso Hamiltono ispanas atsilieka 2 taškais. „Šiais metais aš jau laimėjau keturias lenktynes, vis dar kovoju dėl čempiono titulo, tad viskas yra gerai. Dabar visą savo dėmesį skiriu artėjančioms lenktynėms“ – kalbėjo F. Alonso.

Ispanas atsisakė kalbėti apie Formulės-1 pasaulį sudrebinusį šnipinėjimo skandalą. „Aš neturiu ką pridurti šia tema. Mano ir komandos atžvilgiu buvo paskleista daug melo, tačiau nesiruošiu atsakinėti į visus šiuos gandus. Užuot kalbėjęs, aš pasistengsiu kuo geriau atlikti savo darbą trasoje“ – teigė pasaulio čempionas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų