REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskvos CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas antradienį Rusijos žiniasklaidai teigė, kad klubas šių metų vasarą gali būti tiesiog išmestas į gatvę.

Maskvos CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas antradienį Rusijos žiniasklaidai teigė, kad klubas šių metų vasarą gali būti tiesiog išmestas į gatvę.

REKLAMA

Anot prezidento, CSKA namų treniruočių bazė artimiausiu metu bus sulyginta su žemėmis. Ten po bus statomas naujas sporto kompleksas, kuriame bus dvi krepšinio arenos, baseinas ir medicinos centras.

Statybų pabaiga planuojama tik 2022-ųjų pabaigoje. Tačiau apie tokius pokyčius klubas sužinojo visai neseniai.

„Mums tai buvo perkūnas iš giedro dangaus. Tokia naujametinė dovana. Pranešimą apie nutraukiamą sutartį po pusmečio gavome prieš šventes. Tad faktiškai mes vasaros pradžioje liksime gatvėje. Todėl formaliai yra tikimybė, kad pagrindinė komanda gali nebaigti sezono. Aišku, salę mes rasime, bet didesnė bėda yra visas treniruočių ir medicinos kompleksas. Tai yra ir pagrindinės, ir kelių jaunimo komandų“, – teigė CSKA prezidentas.

Krepšinio klubas CSKA jau daugiau kaip 30 metų pagal nuomos sutartį bazuojasi kariškių sporto komplekse. Jos savininkė yra šalies gynybos ministerija.

REKLAMA
REKLAMA

„Artėja klubo 100-metis, o su mumis taip elgiamasi. Pats tituluočiausias šalies klubas, Europos krepšinio milžinas lieka benamiu. Mes įpratę kautis su varžovais iš kitų klubų, miestų ir šalių, o čia gauname smūgį į nugarą iš organizacijos, kuriai CSKA per pastaruosius dešimtmečius nešė šlovę ir titulus“, – tikino A. Vatutinas.

REKLAMA

CSKA namų mačus Eurolygoje žaidža „Megasport“ arenoje. Bet, anot A. Vatutino, persikelti ten visam laikui sunku būtų sunku, nes nuomos mokestis didelis, o ir nėra šalia kitų komplekso dalių.

Paklaustas, galbūt planuojama statyti visiškai naują komandos bazę, prezidentas atrėžė, kad Maskvoje pastatyti tokio dydžio modernų statinį būtų labai brangu. A. Vatutinas prakalbo ir apie klubo perkėlimą iš Maskvos.

„Visi (variantai svarstomi,– aut. past). Ir persikraustymas į kitą miestą. Manau, jūs suprantate, kiek kainuotų pastatyti naują treniruočių areną Maskvoje nuo pat pamatų. Juk reikia rasti vietą, suderinti planus, gauti leidimus. Tai būtų labai labai brangus projektas“, – sakė A. Vatutinas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų