REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje įsibėgėjusi „Dallas Mavericks“ komanda gali dar labiau padidinti apsukas – šią savaitę į aikštę jau turėtų įbėgti vienas lyderių Kristaps Porzingis. 

Stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje įsibėgėjusi „Dallas Mavericks“ komanda gali dar labiau padidinti apsukas – šią savaitę į aikštę jau turėtų įbėgti vienas lyderių Kristaps Porzingis. 

REKLAMA

Latviui spalį buvo atlikta menisko operacija. Jis jau dvi savaites intensyviai treniruojasi su Dalaso ekipa. Aukštaūgio šio sezono debiutas gali įvykti šiąnakt Lietuvos laiku, kai „Mavericks“ krepšininkai NBA rungtynėse priims „New Orleans Pelicans“. 

Spalio 17-ąją, šeštadienį, nuo 22.00 val. „TV3 Sport“ ir TV6 kanalai bei naujos kartos televizija „Go3“ rodys „Mavericks“ ir „Chicago Bulls“ rungtynes. Iš viso šią savaitę bus parodytos net trys Dalaso komandos dvikovos. 

„Mavericks“ (5 pergalės, 4 pralaimėjimai) dabar laimėjo tris kartus iš eilės ir Vakarų konferencijoje pakilo į šeštąją vietą. Dalaso ekipos puolimo lyderiu išlieka Luka Dončičius. Slovėnas pelno 26,6 taško, be to, atkovoja 9,3 kamuolio, atlieka 8,3 rezultatyvaus perdavimo, tačiau padaro 4,5 klaidos, tritaškius meta tik 22,8 proc. taiklumu. 

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu „Bulls“ (4, 7) pastaruoju metu suklupo tris sykius paeiliui ir Rytų konferencijoje nukrito į 12-ąją poziciją. Tiesa, Čikagos komanda, kurios viceprezidentu dirba lietuvis Artūras Karnišovas, visas šias tris nesėkmes patyrė po dramatiškos – nusileido varžovams 2-4 taškų skirtumu. 

REKLAMA

„Mavericks“ ir „Bulls“ šį sezoną tarpusavyje kovos antrą kartą. Pirmosiose rungtynėse 118:108 triumfavo Čikagos komanda. Tada dėl traumos nežaidė L. Dončičius. 

„Bulls“ krepšininkai šiame čempionate rungtyniauja rezultatyviau nei „Mavericks“ – įmeta vidutiniškai 115 taškų, o oponentai – 110. Bet Dalaso ekipa kur kas geriau ginasi. Ji praleidžia 105,7 taško (ketvirtas rezultatas lygoje), o „Bulls“ – 120,2 (27-oji vieta). 

Naktį iš sausio 16-osios į 17-ąją, 00.00 val., „TV3 Sport“ ir „Go3“ transliuos „San Antonio Spurs“ (5,5) ir „Houston Rockets“ (3, 5) dvikovą. „Spurs“ krepšininkai Vakaruose žengia devinti, o „Rockets“ su Jamesu Hardenu priešakyje – 13-ti. San Antonijaus klubas iškovojo tris pergales per paskutinius keturis mačus, o „Rockets“ laimėjo tik kartą. 

REKLAMA
REKLAMA

„TV3 Sport“ ir „Go3“ nuo sausio 12 iki 18 dienos parodys aštuonerias NBA rungtynes. Vieną susitikimą transliuos TV6. 

Transliacijų tvarkaraštis: 

sausio 12 d. 

3.30 val. „Mavericks“ – „Pelicans“; 

Sausio 13 d. 

3.00 val. „Rockets“ – „Lakers“; 

Sausio 14 d. 

5.00 val. „Clippers“ – „Pelicans“; 

Sausio 15 d. 

2.30 val. „76ers“ – „Heat“; 

Sausio 16 d. 

2.30 val. „Bucks“ – „Mavericks“; 

Sausio 17 d. 

00.00 val. „Spurs“ – „Rockets“, 

22.00 val. „Mavericks“ – „Bulls“; 

Sausio 18 d. 

3.00 val. „Nuggets“ – „Jazz“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų