REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeši pralaimėjimai iš eilės ir paskutinė vieta Eurolygoje Taip šį sezoną rungtyniauja Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ komanda (2 pergalės, 13 nesėkmių).

Šeši pralaimėjimai iš eilės ir paskutinė vieta Eurolygoje Taip šį sezoną rungtyniauja Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ komanda (2 pergalės, 13 nesėkmių).

REKLAMA

„Chimki“ trečiadienį svečiuose kovos su „Valencia“ (9, 6) krepšininkais, kurie užima šeštąją poziciją.

„Barcelona“ (11, 4), kuriai diriguoja Šarūnas Jasikevičius, smuktelėjo į antrąją vietą. „Barcelona“ be traumuoto Brandono Davieso antradienį Turkijoje išmėgins jėgas su „Anadolu Efes“ klubu (7, 8). Turkai patyrė keturias nesėkmes iš eilės ir nugarmėjo į 10-ąją poziciją.

Tik vieną pergalę per paskutinius aštuonis mačus nuskynė Stambulo „Fenerbahce“ (5, 10) su Edgaru Ulanovu. Turkijos milžinas nusirito į priešpaskutinę, 17-ąją vietą. Trečiadienį Stambulo ekipa savo aikštėje grumsis su Pirėjo „Olympiacos“ (7, 7), kuris yra devintas. Blankiai puolime rungtyniaujantis lietuvis renka po 4,7 taško.

Į nesėkmių ruožą pateko Vitorijos „Baskonia“ (6, 8). Ji suklupo triskart iš eilės, nukrito į 11-ąją vietą. Baskų klubas trečiadienį Milane susitiks su „Armani“ (9, 5). „Dizaineriai“ žengia penkti.

REKLAMA
REKLAMA

„Baskonia“ lengvasis puolėjas Rokas Giedraitis pastaruoju metu žaidžia ne taip įspūdingai kaip sezono pradžioje. Jis renka 11,3 taško. Per ketverias paskutines rungtynes lietuvis pataikė tik 2 iš 13 tritaškių. R. Giedraičio komandos draugas Tadas Sedekerskis pelno 1,8 taško, sugriebia 3,3 kamuolio, bet kiekvienose rungtynėse gauna vis svarbesnį vaidmenį ir aikštelėje praleidžia daugiau minučių.

REKLAMA

Ant bangos esantis Kauno „Žalgiris“ (8, 7) trečiadienį priims Miuncheno „Bayern“ (10, 5). Kauniečiai triumfavo trejose rungtynėse iš eilės, stryktelėjo į aštuntąją vietą. Bavarų klubas laimėjo tris iš paskutinių keturių akistatų ir rikiuojasi labai aukštai – ant trečiojo turnyro lentelės laiptelio. Tai viena didžiausių sezono staigmenų.

Rezultatyviausias ir naudingiausias „Bayern“ žaidėjas yra traumą pastaruoju metu gydęsis serbas Vladimiras Lučičius. Lengvasis puolėjas vidutiniškai pelno 14,4 taško, atkovoja 4,9 kamuolio, sukaupia 19,8 naudingumo balo.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuolaikinėje Eurolygoje ekipos tarpusavyje kovėsi penkis kartus. 3:2 pirmauja „Bayern“ krepšininkai.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ šią savaitę transliuos septynerias Eurolygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

gruodžio 22 d.

19.15 val. „Anadolu Efes“ – „Barcelona“ („TV3 Sport“, „Go3“),

21.00 val. „Maccabi“ – „Panathinaikos“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

21.30 val. ASVEL – CSKA („TV3 Sport“, „Go3“);

Gruodžio 23 d.

18.45 val. „Žalgiris“ – „Bayern“ („TV3 Sport“, „Go3“),

19.30 val. „Fenerbahce“ – „Olympiacos“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

21.30 val. „Armani“ – „Baskonia“ („TV3 Sport“, „Go3“),

21.45 val. „Valencia“ – „Chimki“ („TV3 Sport“, „Go3“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų