REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tottenham Hotspur“ – „Arsenal“. Šio Šiaurės Londono derbio laukia ne tik Anglijos sostinės, bet ir visos šalies futbolo gerbėjai.

„Tottenham Hotspur“ – „Arsenal“. Šio Šiaurės Londono derbio laukia ne tik Anglijos sostinės, bet ir visos šalies futbolo gerbėjai.

REKLAMA

Šie klubai tarpusavyje kovos sekmadienį „Premier“ lygos rungtynėse. Sezono pradžioje kur kas solidesnį žaidimą demonstruoja „Tottenham“. Jis per 10 mačų surinko 21 tašką ir užimą pirmąją vietą. „Tottenham Hotspur“ dabar Anglijoje nepralaimėjo 9 dvikovų iš eilės. Jose buvo pasiektos 6 pergalės, o triskart sužaista lygiosiomis.

Tuo tarpu „Arsenal“ išgyvena krizę. Jis po 10 turų turi tik 13 taškų ir „velkasi“ 14-oje pozicijoje. „Arsenal“ iš paskutinių trijų mačų du pralaimėjo, o vieną baigė lygiosiomis.

Tačiau nepaisant padėties turnyro lentelėje paprastai šių komandų mūšiai vyksta labai atkakliai. „Premier“ lygoje tarpusavio akistatose tvirtai pirmauja „Arsenal“. Jis „Tottenham Hotspur“ ekipą nugalėjo 20 kartų, 13 sykių jai nusileido, o 23-ose rungtynėse užfiksuotas taikus rezultatas.

REKLAMA
REKLAMA

Čempiono titulą ginantis „Liverpool“ sekmadienį priims „Wolverhampton Wanderers“ futbolininkus. Jurgeno Kloppo auklėtiniai kaip ir „Tottenham Hotspur“ sukaupė 21 tašką ir tik dėl prastesnio įvarčių santykio žengia antri. Tiesa, praėjusiame ture „Liverpool“ nesugebėjo palaužti apatinėje turnyro lentelės dalyje esančio „Brighton“ klubo – 1:1. Liverpulio ekipai geriau sekėsi UEFA Čempionų lygoje, kai ji šią savaitę namie 1:0 įveikė Amsterdamo „Ajax“.

REKLAMA

„Wolverhampton“, kuris surinko 17 taškų ir rikiuojasi 7-tas, pastaruoju metu įsibėgėjo kaip reikiant ir patyrė tik vieną nesėkmę per pastarąsias septynerias rungtynes. Praėjusiame ture „vilkai“ svečiuose 2:1 sudorojo „Arsenal“ komandą.

Kitas legendinis Anglijos klubas „Manchester United“ šeštadienį išvykoje sieks pergalės akistatoje su Londono „West Ham“. „Raudonieji velniai“ sugrįžo į pergalių kelią. Jie Anglijos čempionato triumfavo tris kartus iš eilės. 9-oje vietoje esančio „United“ klubo sąskaitoje – 16 taškų po 9 dvikovų. Mančesterio futbolininkų nuotaiką kiek sugadino šią savaitę patirtas pralaimėjimas namie UEFA Čempionų lygos mūšyje su Paryžiaus „Saint-Germain“ 1:3.

REKLAMA
REKLAMA

„United“ žaidėjams neturėtų būti lengva ir Londone, nes „West Ham“ paskutiniu metu – ant bangos. Šis klubas per pastaruosius 8 mačus patyrė tik vieną pralaimėjimą (1:2 nusileido „Liverpool“ ).Tose dvikovose „West Ham“ nuskynė 5 pergales, o 2 rungtynes baigė lygiosiomis. Londono ekipa užima aukštą penktąją vietą – 17 taškų po 10 dvikovų. Įdomu tai, kad iš paskutinių penkių tarpusavio akistatų „Premier“ lygoje „raudonieji velniai“ prieš „West Ham“ laimėjo tik sykį, dukart pralaimėjo, o dvejos rungtynės baigėsi lygiosiomis.

„TV3 Sport“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“ savaitgalį ir pirmadienį iš viso parodys 9 mačus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Transliacijų tvarkaraštis:

Gruodžio 5 d.

14.20 val. „Burnley“ – „Everton“,

16.50 val. „Manchester City“ – „Fulham“,

19.20 val. „West Ham“ – „Manchester United“,

21.50 val. „Chelsea“ – „Leeds United“;

Gruodžio 6 d.

13.50 val. „West Bromwich Albion“ – „Crystal Palace“,

16.05 val. „Sheffield United“ – „Leicester City“,

18.15 val. „Tottenham Hotspur“ – „Arsenal“,

21.05 val. „Liverpool“ – „Wolverhampton“;

Gruodžio 7 d.

21.50 val. „Brighton“ – „Southampton“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų