REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Visoje Europoje po truputį įsibėgėja nacionaliniai rankinio čempionatai, tad natūralu, kad ir vis daugiau lietuvių turi galimybes rungtyniauti svetur.

 Visoje Europoje po truputį įsibėgėja nacionaliniai rankinio čempionatai, tad natūralu, kad ir vis daugiau lietuvių turi galimybes rungtyniauti svetur.

REKLAMA

Praėjęs savaitgalis Prancūzijos auksčiausioje lygoje itin sėkmingai susiklostė Jono Truchanovičiaus „Montpellier“ komandai, kuri 26:21 nugalėjo „Dunkerque“ rankininkus. Nors lietuvis įvarčiais nepasižymėjo, tačiau jo darbas stabdant varžovų atakas neliko neįvertintas. Vienas Lietuvos rinktinės kertinių žaidėjų buvo išrinktas geriausiu pirmenybių turo gynėju. Šiuo metu „Montpellier“ su 12 taškų yra trečioje vietoje.

Be Gerdo Babarsko žaidusi „Chambery“ ekipa taip pat papildė savąją taupyklę tašku. Ji namuose 29:29 lygiosiomis sužaidė su „Saint Raphael“ ekipa. Šiuo metu G.Babarsko atstovaujamas klubas su 6 taškais žengia dešimtoje vietoje tarp 16 ekipų.

Dramatišką pergalę atsinaujinusiose Vengrijos pirmenybėse iškovojo Rolando Bernatonio „Eger“ klubas, kuris 34:33 įveikė Ferencvaros komandą. Lietuvis pergalingame mače prieš vienus iš lygos lyderių pasižymėjo 3 įvarčiais. Tai jau antras iš eilės sėkmingas R.Bernatonio vakaras. Prieš tai mače su „Komlo“ lietuvis pasižymėjo net 7 įvarčiai. Ši antroje pergalė paeiliui leido „Eger“ sutvirtinti savo pozicijas turnyrinėje lentelėje – jie dabar su 4 taškais yra vienuolikti.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijoje Lukas Simėnas praleido svarbias savosios ekipos rungtynes su „Morazzo“ klubu. Be lietuvio žaidusi „Nava“ ekipa itin nerezultatyviame mače 19:21 turėjo pripažinti varžovų pranašumą. Tai buvo jau 7 šio klubo nesėkmė iš eilės, po kurios komanda nukrito į 15 vietą turnyrinėje lentelėje.

REKLAMA

Antroje Vokietijos lygoje pergalę pasiekė Mindaugo Dumčiaus „Elbflorenz“ klubas, kuris 30:24 nugalėjo „Emstedden“ komandą. Dešinysis pusiau kraštas iš Lietuvos tiksliai vartus atakavo 4 kartus. Jo atstovaujamas klubas su 9 taškais yra septintoje vietoje.

Užtikrinta pergale džiaugėsi ir Beno Petreikio „N-Lubbecke“ komanda, kuri net 35:25 įveikė „Furstenfeldbruck“ klubą. Centro pozicijoje žaidžiantis B.Petreikis pelnė 3 įvarčius. Jo komanda žengia 6 vietoje, tačiau yra sužaidusi mažiau rungtynių nei dauguma tiesioginių oponentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų