REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturios pergalės iš eilės Anglijos „Premier“ lygoje ir lyderio pozicija. Taip įspūdingai pastaruoju metu žaidžia Londono „Tottenham Hotspur“ futbolininkai.

Keturios pergalės iš eilės Anglijos „Premier“ lygoje ir lyderio pozicija. Taip įspūdingai pastaruoju metu žaidžia Londono „Tottenham Hotspur“ futbolininkai.

REKLAMA

Nuo jų nedaug atsilieka kitas šalies sostinės klubas – „Chelsea“. „Aristokratai“ laimėjo trissyk paeiliui ir pakilo į trečiąją vietą. „Tottenham“ per devynerias rungtynes sukaupė 20 taškų, o „Chelsea“ – 18.  Šios komandos sekmadienį susirems tarpusavyje.

„Spurs“ nepralaimėjo aštuonių mačų iš eilės Anglijos čempionate, o „aristokratai“ – septynių.

Papildoma dvikovos intriga ta, kad dabartinis „Tottenham“ strategas Jose Mourinho anksčiau treniravo „Chelsea“. Šios ekipos žaidėjų kovinę dvasią turėjo dar labiau pakelti antradienį išplėšta pergalė 2:1 per pridėtą laiką prieš „Rennes“ klubą UEFA Čempionų lygoje.

„Premier“ lygoje „Tottenham Hotspur“ ir „Chelsea“ tarpusavio akistatose akivaizdžiai dominuoja „aristokratai“. „Chelsea“ varžovus įveikė 30 kartų, nusileido jiems tik 7-iose dvikovose. 19 rungtynių baigėsi lygiosiomis. „Chelsea“ Londono derbį laimėjo tris pastaruosius kartus.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sezoną puikiai rungtyniauja „Spurs“ puolimo varikliai – Heung-Min Sonas ir Harry Kane‘as. Korėjietis jau pelnė 9 įvarčius, o anglas – 7. Be to, šis puolėjas dar atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Taigi du žaidėjai įmušė net 16 įvarčių. Likusieji iš viso pelnė tik 6.

REKLAMA

Čempiono titulą ginantis „Liverpool“ šeštadienį svečiuose išbandys jėgas su „Brighton“. Jurgeno Kloppo auklėtiniai kaip ir „Tottenham“ turi 20 taškų po 9 mačų bei yra antri. 16-ąją vietą užimantis „Brighton“ sukrapštė tik 9 taškus.

Liverpulio komanda bandys reabilituotis po tragiškai pasibaigusių Čempionų lygos trečiadienio rungtynių, kuriose namie 0:2 sensacingai turėjo pripažinti Bergamo „Atalanta“ pranašumą.

Kito garsaus Anglijos klubo „Manchester United“ laukia rimtesnis išbandymas – mūšis sekmadienį išvykoje su solidžiai rungtyniaujančiu „Southampton“. „Raudonieji velniai“ rikiuojasi vos 10-ti – 13 taškų po 8 dvikovų. „Southampton“ čempionatą pradėjo dviem pralaimėjimais iš eilės, bet paskui nesuklupo jau septyneriose rungtynes. Jose iškovotos penkios pergales ir dukart sužaista lygiosiomis. Dabar ši komanda žengia penkta – 17 taškų per 9 mačus.

REKLAMA
REKLAMA

„TV3 Sport“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“ parodys devynerias nuo penktadienio iki pirmadienio vyksiančias rungtynes. Vieną penktadienį vyksiantį mačą rodys „TV3 Sport 2“.

Transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 27 d.

21.50 val. „Crystal Palace“ – „Newcastle United“;

Lapkričio 28 d.

14.20 val. „Brighton“ – „Liverpool“,

16.50 val. „Manchester City“ – „Burnley“,

19.20 val. „Everton“ – „Leeds United“,

21.50 val. „West Bromwich Albion“ – „Sheffield United“;

Lapkričio 29 d.

15.50 val. „Southampton“ – „Manchester United“,

18.15 val. „Chelsea“ – „Tottenham Hotspur“,

21.05 val. „Arsenal“ – „Wolverhampton“;

Lapkričio 30 d.

19.20 val. „Leicester City“ – „Fullham“,

21.50 val. ‚West Ham United“ – „Aston Villa“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų