REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sankt Peterburgo „Zenit“ treneris Xavi Pascualis prieš mačą su Kauno „Žalgiriu“ skundėsi dėl įtempto komandos tvarkaraščio.

Sankt Peterburgo „Zenit“ treneris Xavi Pascualis prieš mačą su Kauno „Žalgiriu“ skundėsi dėl įtempto komandos tvarkaraščio.

REKLAMA

„Zenit“ savo paskutinį mačą Eurolygoje žaidė šios savaitės pirmadienį.

„Suprantame, kad dabar turime sudėtingą tvarkaraštį. Mūsų varžovai turėjo šešias, septynias dienas pasiruošti šioms rungtynėms. Mes neturėjome daug laiko pasirengti.

Turėsime įdėti daug pastangų, kad žaistume tokiu pačiu intensyvumu kaip „Žalgiris“. Kalbu apie mūsų greitį gynyboje ir puolime. Be abejonių „Žalgiris“ žais greitą krepšinį.

Galime rasti būdų sunaikinti varžovų žaidimo planą, bet mums yra vis sunkiau, nes kiekvieną dieną jaučiamės vis labiau pavargę šiuo įtemptu metu. Tačiau turėsime toliau tęsti savo žaidimą.

Tai labai stiprus varžovas, bet esame pasiruošę ir tikimės pratęsti gerą seriją.

„Žalgiris“ sezoną pradėjo keturiomis pergalėmis, o dabar turi keturių pralaimėjimų seriją. Žinoma, jie žaidė prieš stiprias komandas. Jie bus motyvuoti. Jeigu mes tuo neprilygsime, neturėsime šansų laimėti“, – sakė ispanas.

REKLAMA
REKLAMA

K.C.Riversas kalbėjo apie pokyčius „Žalgirio“ komandoje.

„Trenerių štabas pasikeitė, prarado keletą krepšininkų, bet tai beveik ta pati komanda, kurioje aš žaidžiau. Toks pats stilius – kietas žaidimas, kietos sienelės ir kieta komanda. Turėsime kovoti visas 40 minučių.

Bus šiek tiek kitoks jausmas, kai arenoje nebus sirgalių, bet tikrai jie žais kietai. Visi po pralaimėjimų būna papildomai motyvuoti. Jie žais su didele energija ir turėsime prilygti“, – sakė jis.

„Žalgiris“ ir „Zenit“ susitiks ketvirtadienį. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų