REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ namuose bandys pratęsti sėkmingą startą Eurolygoje. Kauniečiai priims kol kas stipriausioje Europos lygoje kiek buksuojančią Madrido „Real“ komandą.

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ namuose bandys pratęsti sėkmingą startą Eurolygoje. Kauniečiai priims kol kas stipriausioje Europos lygoje kiek buksuojančią Madrido „Real“ komandą.

REKLAMA

Vyriausiasis „Žalgirio“ treneris Martinas Schilleris prieš artėjantį mačą pabrėžė, kad komanda savaitgalį turėjo praleisti izoliacijoje.

„Praleidome savaitgalį izoliacijoje, kol laukėme rezultatų, tad žaidėjai sportavo daugiau individualiai. Vaikinai stengėsi palaikyti formą namuose ir atliko tam tikrus pratimus“, – teigė treneris.

– Į treniruotę susirinkote tik pirmadienį. Ar jautėsi kažkokie pokyčiai komandoje?

– Komanda džiaugėsi sugrįžusi į salę ir tuo, kad vėl galėjo pradėti sportuoti.

– R.Jokubaitis kurį laiką negalės žaisti. Kiek jo trūks komandai?

– Šiek tiek. Netekome vieno žmogaus rotacijoje, taip pat prarandame kokybės, atletiškumo. Jo tikrai truks, bet su tuo susiduria visos komandos. Mes ir patys buvome netekę Joffrey Lauvergne’o.

– Kiek sunkus komandai buvo tas savaitgalis, laukiant testų rezultatų?

– Visi laukėme neigiamų rezultatų. Pirmas buvo neigiamas, antras taip pat ir tai buvo svarbiausia. Galime toliau dirbti, o tai mums buvo svarbiausia.

REKLAMA
REKLAMA

– Ką galite pasakyti apie „Real“ komandą?

– Tai labai gera ir patyrusi komanda. Ekipa yra susižaidusi, kadangi jau eilę metų žaidžia kartu. Jie po truputį įgauna pagreitį ir Ispanijoje laimėjo visas 9 žaistas rungtynes. Žinome, kokia tai jėga ir kaip gerai ši komanda gali žaisti. Jie turi daug snaiperių – 6 žaidėjai meta daugiau tritaškių nei dvitaškių.

REKLAMA

– Galbūt išskirtumėte tam tikrus oponentų žaidėjus?

– Tai gilią sudėtį turinti komanda, tad kažką išskirti gali būti neteisinga. Thompkinsas yra labai įdomus žaidėjas, kuris gali žaisti per dvi pozicijas, taip pat gerai rungtyniauja arčiau krepšio bei šiuo metu yra įgavęs gerą formą.

– Ar visi komandoje yra pasiruošę žaisti?

– Visi, išskyrus Jokubaitį ir Garino.

– „Žalgiris“ strigo stabdydamas Moustapha Fallą praėjusiame ture. „Real“ gretose yra Walteris Tavaresas, taip pat išsiskiriantis ūgiu. Kokie akcentai stabdant jį?

– Sutinku, kad tai panašaus dydžio žaidėjai, bet jų žaidimo stilius skiriasi. Fallas daugiau mėgsta žaisti „poste“ nei Tavaresas. Jį stabdant bus kiek kitokios užduotys. Jų ūgis panašus, bet žaidimo stilius yra kitoks, todėl visiškos paralelės tarp jų nevesčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų