REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sankt Peterburgo „Zenit“ atstovaujantis lietuvis Artūras Gudaitis jau pasveiko nuo koronaviruso ir sugrįžo į treniruotes.

Sankt Peterburgo „Zenit“ atstovaujantis lietuvis Artūras Gudaitis jau pasveiko nuo koronaviruso ir sugrįžo į treniruotes.

REKLAMA

„Pirmąsias tris dienas jaučiausi blogiau nei likusias, – portalui „sdna.gr“ sakė A. Gudaitis. – Tiesą pasakius A, buvo gana nuobodu ir sunku sėdėti namuose, nežaisti krepšinio ir nesitreniruoti. To negalėjome daryti dvi savaites. Virusas manęs neišgąsdino. Tik man neramiau dėl mylimų žmonių, kuriems mano tėvynėje dabar nėra lengva“.

27 metų aukštaūgis šiemet į Rusiją persikėlė iš Milano „AX Armani Exchange“. Anot krepšininko, tam didžiausią įtaką turėjo treneris Xavi Pascualis.

„Xavi buvo pagrindinė priežastis, kodėl prisijungiau prie šios organizacijos, – sakė lietuvis. – Manau, kad priėmiau tikrai gerą sprendimą. Laikas parodys daugiau, bet šiuo metu tikrai esu labai laimingas būdamas čia, karu dirbdamas su X. Pascualiu ir būdamas šios organizacijos dalimi“.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais A. Gudaitis buvo patyręs sunkią kryžminių kelio raiščių traumą. Krepšininkas prisimindamas šį laiką teigė galvojantis, kad su laiku jam pavyks vėl demonstruoti anksčiau rodytą žaidimą.

REKLAMA

„Tokios traumos nėra lengvos kiekvienam sportininkui, bet tu visada gali iš to pasiimti kažką gero, – teigė  A. Gudaitis. – Svarbiausia, kaip tu sureaguoji į tokius įvykius. Manau, kad per reabilitaciją atlikau gerą darbą, padariau viską, kad grįžčiau į optimalią formą“.

Šį sezoną dėl koronaviruso klube „Zenit“ spėjo Eurolygoje sužaisti vos dvi rungtynes. A. Gudaitis rungtyniavo vieneriose iš jų ir per 20 minučių pelnė 7 taškus bei atkovojo 5 kamuolius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų