REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijoje – sugrįžusi Ronaldo dublis bei pergalingas Ibrahimovičiaus įvartis

Turino „Juventus“ Italijos „Serie A“ lygos išvykos rungtynėse 4:1 nugalėjo „Spezia“ futbolininkus.

Turino „Juventus“ Italijos „Serie A“ lygos išvykos rungtynėse 4:1 nugalėjo „Spezia“ futbolininkus.

REKLAMA

Alvaro Morata 14-ąją minutę nukreipė kamuolį į tolimąjį vartų kampą ir išvedė „Juventus“ į priekį 1:0. Netrukus futbolininkas antrą kartą nuginklavo vartininką. Visgi šį kartą teisėjas pasinaudojęs VAR technologijos peržiūra užfiksavo nuošalę ir įvarčio neįskaitė.

Šeimininkų saugas Tommaso Pobega 32-ąją minutę puikiu smūgiu išlygino šių rungtynių rezultatą 1:1.

Vis dėlto po pertraukos 59-ąją minute, pasveikęs nuo koronaviruso ir į aikštę sugrįžęs Cristiano Ronaldo įveikęs vartininko gynybą bei jį paguldęs pasiuntė kamuolį į vartus bei persvėrė rezultatą „Juventus“ naudai 2:1.

Adrienas Rabiotas 67-ąją minutę pasinaudojęs subyrėjusia varžovų gynyba dar labiau padidino svečių pranašumą 3:1. Tas pats Cristiano Ronaldo 76-ąją minutę sėkmingai realizavo teisėjo skirtą vienuolikos metrų baudinį, o „Juventus“ iškovojo pergalę 4:1.

REKLAMA
REKLAMA

Kitame turo mače turnyrinės lentelės lyderis „Milan“ klubas išvykos rungtynėse 2:1 įveikė „Udinese“ futbolininkus.

Franckas Kessie 18-ąją minutę puikiu smūgiu nuginklavo vartininką ir išvedė „Milan“ į priekį 1:0. Bet šeimininkų puolėjas Rodrigo De Paulas 48-ąją minutę sėkmingai realizavo teisėjo skirtą vienuolikos metrų baudinį ir išlygino rungtynių rezultatą 1:1.

REKLAMA

Tačiau nesenstantis 39 metų Zlatanas Ibrahimovičius 83-ąją minutę pasinaudojęs sumaištimi baudos aikštelėje nukreipė kamuolį į vartus ir išplėšė „Milan“ pergalę 2:1.

Pergalę Italijos futbolo čempionate 6 ture šventė ir Romos „Lazio“ ekipa, kuri svečiuose po atkaklios kovos 4:3 įveikė „Torino“.

Šiame mače svečiai 87 min. dar atsilikinėjo 2:3, bet jau per pridėtą laiką Ciro Immobile pelnė 11 m. baudinį ir rezultatą išlygino, o pergaliną rungtynių įvartį Felipe Caicedo įmušė net 8 pridėtą mačo minutę.

Standings provided by SofaScore LiveScore

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų