REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Vyriausybė svarstys sporto rungtynes rengti be sirgalių. Lietuvoje sparčiai daugėja naujų koronaviruso atvejų ir svarstoma apie griežtesnius ribojimus.

Trečiadienį Vyriausybė svarstys sporto rungtynes rengti be sirgalių. Lietuvoje sparčiai daugėja naujų koronaviruso atvejų ir svarstoma apie griežtesnius ribojimus.

REKLAMA

Jeigu bus priimtas pasiūlymas žaisti be sirgalių, jis įsigalios penktadienį.

„Vyriausybei bus teikiamas sprendimas dėl nutarimo Nr. 152, t.y. dėl valstybės lygio ekstremalios situacijos paskelbimo pakeitimo. Jame būtų nustatoma, kad yra draudžiami visi atvirose ir uždarose erdvėse organizuojami renginiai ir susibūrimai, išskyrus aukšto meistriškumo sporto varžybas, kurios vyksta be žiūrovų. Tai reiškia, kad arenose visos varžybos, kurios vyko su žiūrovais, turės vykti be žiūrovų“, – teigė A.Veryga.

Paskutines dvejas Kauno „Žalgirio“ namų Eurolygos rungtynes arenoje stebėjo daugiau nei 5 tūkst. gerbėjų, o sekmadienį „Siemens“ mačą tarp „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ stebėjo apie 4,3 tūkst. fanų.

REKLAMA
REKLAMA

Daug kartų buvo užfiksuota, kad sirgaliai arenose sėdi be kaukių arba jas netinkamai dėvi.  Per sekmadienį Lietuvoje užfiksuota 766 nauji atvejai.

REKLAMA

A. Veryga pirmadienį paskelbė, kad Vyriausybė trečiadienį svarstys dėl žiūrovų draudimo tose krepšinio rungtynėse, kurios vyks karantiną paskelbusiose savivaldybėse.

Nuo pirmadienio karantinas paskelbtas Elektrėnų, Joniškio rajono, Jurbarko rajono, Kelmės rajono, Klaipėdos rajono, Kretingos rajono, Marijampolės, Pasvalio rajono, Plungės rajono, Skuodo rajono, Šiaulių rajono ir Švenčionių rajono savivaldybių teritorijose, o nuo trečiadienio – Kauno, Klaipėdos ir Vilniaus miestuose, Šilalės rajone, Širvintų rajone, Telšių rajone, Trakų rajone ir Vilniaus rajone.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu sprendimas bus priimtas, jis galios nuo penktadienį, o Vilniaus „Rytas“, Kauno „Žalgiris“, Klaipėdos „Neptūnas“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždės“ turės rungtyniauti be žiūrovų.

Antradienį vilniečiai dar namuose žais FIBA Čempionų lygos rungtynes su Atėnų  „Peristeri“, šios dar turėtų vykti pagal seną tvarką ir žiūrovų juose bus.

Nuo pirmadienio paskelbtose vietovėse karantinas galios iki lapkričio 9-os, o nuo trečiadienio – lapkričio 11-os dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų