REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį pirmą kartą istorijoje „Formulės 1“ lenktynės – Portugalijos GP – buvo surengtos Algarvės trasoje.

Sekmadienį pirmą kartą istorijoje „Formulės 1“ lenktynės – Portugalijos GP – buvo surengtos Algarvės trasoje.

REKLAMA

Jos prasidėjo tiesiog chaotiškai, bet netrukus viskas stojo į savo vėžes, o sezono lyderis britas Lewisas Hamiltonas („Mercedes“) iškovojo rekordinę pergalę. L.Hamiltonas laimėjo 92-ą etapą karjeroje ir tapo visų laikų rekordininku, aplenkdamas vokietį Michaelį Schumacherį su 91 pergale.

„Sunku paaiškinti tai, ką jaučiu. Jaučiuosi jaunas, energingas. Niekada nesitikėjau, kad tai, apie ką svajojau, gali išsipildyti. Iki šiol prieš kiekvienas lenktynes jaudinuosi. Šiandien irgi, dėdamasis šalmą, vis svarsčiau, ar nepamiršau strategijos, ar pamenu bolido nustatymus ir t.t. Kiekvieną sekmadienį jaučiuosi kitaip. Kartais sėsdamas į bolidą jaučiuosi prastai, abejoju savimi ir jaučiu, kad niekas nepavyks, tačiau tada nuvažiuoju geriausias savo lenktynes. Kitais atvejais jaučiuosi puikiai, bet pasirodau ne taip gerai, todėl niekada nežinau, ko tikėtis“, - sakė L.Hamiltonas.

Britas jau 45 lenktynėse iš eilės sugebėjo pasiekti finišą, o iš paskutinių 79 lenktynių nefinišavo tik kartą – 2018 m. Austrijoje.

„Dirbu su fantastiškais žmonėmis. Jie fenomenalūs. Pažiūrėkite į bolido patikimumą – tai nėra atsitiktinumas. Tai sunkaus komandos darbo rezultatas. Jie nemiega ant laurų ir toliau sunkiai dirba, tobulindami bolidą“, - pridėjo rekordininkas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų