REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prie Barselonos „Barcelona“ klubo vairo po trumpės pauzės vėl sugrįžęs Šarūnas Jasikevičius sugrąžino komandą į pergalingas vėžes.

Prie Barselonos „Barcelona“ klubo vairo po trumpės pauzės vėl sugrįžęs Šarūnas Jasikevičius sugrąžino komandą į pergalingas vėžes.

REKLAMA

Barselonos ekipa svečiuose 71:66 palaužė ambicingus Valensijos „Valencia“ krepšininkus, kurie patyrė pirmą nesėkmę.

Po susitikimo Š.Jasikevičius skyrė pagyrų latviui Rolandui Smitui – puolėjas sėkmingai pavadavo Nikola Mirotičių. R.Smitas pelnė 15 taškų, atkovojo 7 kamuolius bei surinko 23 naudingumo balus.

„Esu labai laimingas dėl šios pergalės. Suprantama, kad tai mums yra sunki savaitė: negalėjome daug treniruotis ir mūsų komanda kiek nutolo nuo ritmo. Parodėme charakterį ir tai yra dalykas, kurį, tikėkimės, stiprinsime. Sergi Martinezas turėjo savo rolę, ką jis ir turi daryti. Turime problemų su aukštaūgiais, tad Sergi gali žaisti „trečiu“ ir „ketvirtu“ numeriu. Jis treniruojasi labai gerai, bet jam reikia ritmo ir patirties – vis tik jo minutės mums buvo labai svarbios. 

Nė vienas nenusipelno tokių puikių rungtynių kaip Rolandas Smitas. Per savo gyvenimą esu matęs mažai žaidėjų, kurie taip treniruotųsi. Jam akivaizdžiai trūksta patirties ir ritmo, kadangi per pastaruosius dvejus metus jis daug nežaidė, bet tai buvo jo šansas ir jis juo pasinaudojo. Buvome labai solidūs gynyboje visas rungtynes, tačiau neužbaigėme atakų antrame kėlinyje.

Jie atliko daug metimų per paskutines 4–5 išpuolių sekundes, o mes neturėjome fiziškumo, kur norėjome, taip pat neišnaudojome leistino pražangų limito per pirmus du kėlinius – tai nėra gerai. Buvome kiek kietesni trečiame kėlinyje gynyboje ir sugebėjome pelnyti keletą greitų taškų kontratakų metu, kas Eurolygoje yra labai svarbu“, – pergalingą akistatą su „Valencia“ komanda apibendrino lietuvis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų