REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UEFA Čempionų lygoje penktadienio vakarą paaiškėjo dar viena pusfinalio dalyvė, kuria tapo Miuncheno „Bayern“ ekipa, kuri ketvirfinalio susitikime net 8:2 įveikė „Barcelona“ klubą.

UEFA Čempionų lygoje penktadienio vakarą paaiškėjo dar viena pusfinalio dalyvė, kuria tapo Miuncheno „Bayern“ ekipa, kuri ketvirfinalio susitikime net 8:2 įveikė „Barcelona“ klubą.

REKLAMA

Vos prasidėjus mačui „Barcelona“ sukūrė pavojingą momentą prie varžovų vartų, bet laiku iš vartų išėjo vokiečių ekipos vartininkas Manuelis Neueris ir pirštų galais išspyrė kamuolį kuo toliau.

Bet netrukus ir vokiečiai atsakė pavojingu atsakymu, kuris buvo rezultatyvus. 4 minutę Thomasas Mulleris, gavęs perdavimą iš šono, sužaidė „sienele” su Robertu Lewandowskiu ir staigiu smūgiu nukreipė kamuolį tiksliai į apatinį vartų kampą.

Bet rungtynės toliau klostėsi neįtikėtinu tempu – vos po trijų minučių rezultatas jau tapo lygus 1:1. „Bayern“ gynėjas Davidas Alaba bandydamas nutraukti pavojingą varžovų perdavimą iš kairio krašto netyčia nukreipė jį į savus vartus.

REKLAMA
REKLAMA

Abu klubai ir toliau bandė atakuoti vienas kito vartus ir galiausiai 21 minutę „Bayern“ vėl buvo priekyje, kai Ivanas Perišičius atsidūrė puikioje pozicijoje kairiajame krašte, turėjo laiko prisitaikyti ir nuginklavo katalonų vartininką smūgiu į apatinį kairį vartų kampą.

REKLAMA

27-ąją minutę „Bayern“  jau pirmavo 3:1 – Leonas Goretzka puikiu perdavimu išvedė Serge Gnabry vieną prieš vartininką ir šis stipriu tiksliu smūgiu nuginklavo Marcą-Andre Ter Stegeną.

Neįtikėtiną fiesta Lisabonoje tuoj pat įgavo ir dar daugiau spalvų. 31 minutę Joshua Kimmichas perdavė žemą kamuolį į baudos aikštelę, Thomasas Mulleris kyštelėjo koją ir „Bayern“ jau pirmavo 4:1.

Iki pat pirmojo kėlinio pabaigos komandos dar apsikeitė keliomis pavojingesnėmis atakomis, bet rezultatas liko nepakitęs – 4:1 „Bayern“ naudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Barcelona“ nebuvo linkusi pasiduoti ir 57-ąją minutę sušvelnino rezultatą, kai puikiai suklaidinęs gynėją įvarčiu pasižymėjo puolėjas Luisas Suarezas.

Bet vokiečiai šiandien buvo neįveikiami – 61 minutę Anthony Daviesas puikiai suklaidino varžovą, įsiveržė į baudos aikštelę, perdavė kamuolį J.Kimmichui ir šis lengvai iš penkių metrų pelnė įvartį, o rezultatas tapo 5:2.

Katalonai gynyboje atrodė tragiškai ir „Bayern“ netrukus galėjo mušti ir šeštąjį įvartį, tačiau J.Alba iškrapštė kamuolį praktiškai iš tuščių vartų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laikui artėjant prie pabaigos vokiečiai ir toliau nemažino tempo ir netrukus pelnė dar vieną įvartį, kai po puikaus Coutinho perdavimo 83 minutę galva vos iš kelių metrų pasižymėjo R. Lewandowskis.

Visiškas „Bayern" volas nemažino tempo, o septintąjį įvartį netrukus pelnė ir Coutinho, o rezultatas tapo net 7:2 jų naudai.

Kol vieni nustojo žaisti, Miuncheno ekipos futbolininkai ir toliau bėgo lyg mačo pabaigoje, o netruku po keitimo aikštėje pasirodęs Coutinho pasižymėjo ir dar sykį, o rezultatas tapo jau žeminantis 8:2.

Beje, tai buvo pirmasis kartas nuo 1946-ųjų metų, kai katalonai į savo vartus praleidžia 8 įvarčius.

Pusfinalyje „Bayern“ susitiks su „Manchester City“/„Lyon“ poros nugalėtoju. Kitame pusfinalyje kausis PSG – ir „Leipzig“ klubai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų