REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar nutrūks Norvegijos boksininkės Cecilios Braekhus kvapą gniaužianti pergalių serija? Tai paaiškės šį savaitgalį Tulsos mieste (JAV).

Ar nutrūks Norvegijos boksininkės Cecilios Braekhus kvapą gniaužianti pergalių serija? Tai paaiškės šį savaitgalį Tulsos mieste (JAV).

REKLAMA

Norvegė, kuri per visą profesionalės karjerą dar nepatyrė nė vienos nesėkmės, surems pirštines su pajėgia amerikiete Jessica McCaskill.

Šią bekompromisę pusvidutinio svorio kategorijos (iki 66,7 kg) kovą sekmadienio naktį tiesiogiai rodys „TV3 Sport 2“ kanalas ir vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“.

Transliacijos pradžia – 3.00 val. Iš pradžių žiūrovų dėmesiui – keletas įžanginių kovų. Norvegės ir amerikietės mūšis numatytas apie 6.00 val.

38 metų 171 cm ūgio Kolumbijoje gimusi C. Braekhus nugalėjo visas 36 varžoves (9 nokautai). Ji yra visų pagrindinių pasaulio bokso organizacijų čempionė – WBA, WBC, IBF, WBO ir IBO.

REKLAMA
REKLAMA

Norvegijos sportininkė, kuri yra buvusi kikboksininkė, savaitgalį gins visus šiuos titulus. C. Braekhus, įskaitant visas svorio kategorijas, yra pirmoji boksininkė per visą šios sporto šakos istoriją, kuri tuo pačiu metu buvo keturių svarbiausių planetos bokso organizacijų čempionė. Norvegijos atletė bokso profesionalės karjerą pradėjo dar 2007-aisiais.

REKLAMA

168 cm ūgio J. McCaskill yra pirmojo pusvidutinio svorio (iki 63,5 kg) WBC pasaulio čempionė (nuo 2018 metų). Nors jai jau 35-eri, amerikietė profesionalės karjerą pradėjo tik 2015 metais.

JAV sportininkė 7 kovas laimėjo (3 nokautai), o dviejose turėjo pripažinti varžovių pranašumą. Pastaruoju metu J. McCaskill šventė tris pergales iš eilės.

Bokso gerbėjai nenuobodžiaus ir penktadienį. Didžiosios Britanijos mieste Brentvude vyks kova dėl Britų Sandraugos šalių čempiono diržo vidutinio svorio kategorijoje (iki 72,6 kg).

Ringe santykius aiškinsis britai – 27 metų Felixas Cashas, kuris gins titulą, ir 34-erių Jasonas Welbornas. F. Cashas profesionalų varžybose laimėjo visas 12 kovų (8 nokautai).

REKLAMA
REKLAMA

Kur kas labiau patyrusio J. Welborno sąskaitoje – 24 pergalės (7 nokautai) ir 8 pralaimėjimai. Jis dabar suklupo dukart iš eilės, tačiau pasiryžęs reabilituotis ir atimti iš tėvynainio čempiono diržą.

Šiandien tiesioginė transliacija per „TV3 Sport 2“ kanalą prasidės 21.00 val. Intriguojančią kovą rodys ir „Go3“. Britų akistata prasidės apie 0.30 val. (naktį iš penktadienio į šeštadienį). Prieš tai bokso sirgaliai išvys kelias „apšildančias“ kovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų