REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis UFC nokautų Karalius: Lewisas įveikė rusą Oleiniką

Ankstyvą sekmadienio rytą Lietuvos laiku Las Vegaso „UFC Apex“ centre (JAV) įvyko mišrių kovos menų (MMA) turnyras „UFC on ESPN +32“, kurio pagrindinėje kovoje Derrickas Lewisas antrame raunde praėjus vos 21 sekundei nokautavo Aleksejų Oleiniką.

Ankstyvą sekmadienio rytą Lietuvos laiku Las Vegaso „UFC Apex“ centre (JAV) įvyko mišrių kovos menų (MMA) turnyras „UFC on ESPN +32“, kurio pagrindinėje kovoje Derrickas Lewisas antrame raunde praėjus vos 21 sekundei nokautavo Aleksejų Oleiniką.

REKLAMA

Tai buvo jau 11-oji D.Lewiso (24-7 MMA, 15-5 UFC) pergalė UFC organizacijoje nokautu ir tai yra didžiausias skaičius sunkiasvorių divizione. Jis taip pat susilygino su Andersonu Silva, Mattu Brownu, Anthony Johnson, Thiago Santosu ir vienu atsilieka nuo rekordininko Vitoro Belforto.

Ši kova intrigavo dėl savo stilistikos – D. Lewisas yra vienas geriausių nokautų meistrų, o A. Oleinikas (59-14-1 MMA, 8-5 UFC) – vienas iš geriausių parteryje dirbančių sunkiasvorių istorijoje.

Pirmame raunde A. Oleinikui geriau sekėsi įgyvendinti savo planą, nors ir D. Lewisas turėjo savo momentų. Rusas kelis kartus bandė užbaigti kovą skausmingais veiksmais, o „bulldog choke“ veiksmas pridarė rimtų problemų D. Lewisui. Nors jam pavyko išsivaduoti, tačiau tada A. Oleinikas perėjo prie rankos laužimo, tačiau nesugebėjo jos ištiesti iki raundo pabaigos.

REKLAMA

Antrąjį raundą D. Lewisas pradėjo audringai: jis keliu pataikė į A. Oleiniko krūtinę, o kombinaciją pratęsė smūgiu dešine ranka. Pargriovęs A. Oleiniką, D. Lewisas pribaigė jį smūgių kruša.

„Jausmas geras, ypatingai dėl to, kad jis atlikinėjo britišką buldogo veiksmą, o tai man visiškai neleido kvėpuoti, bet aš išsivadavau“, – sakė D. Lewisas. „Bet aš tikrai daugiau nepriimsiu kovos, kol nesversiu tarp 245-250 svarų ribos. Man reikia numesti 15, 20 svarų, nes daugiau tikrai nekovosiu esant 260 svarų svoriui“

Dabar D. Lewisas yra iškovojęs tris pergales iš eilės, tuo tarpu A. Oleinikui tai buvo pirmoji nesėkmė po dviejų iš eilės laimėjimų.

REKLAMA
REKLAMA

D. Lewisas prasitarė, kad į narvą galėtų sugrįžti gruodžio mėnesį, tačiau visų pirma jis sutelks visą dėmesį į svorio metimą.

„UFC on ESPN+ 32“ turnyre už geriausius vakaro pasirodymus po 50 tūkst. JAV dolerių premijos užsidirbo Andrew Sanchezas, Darrenas Stewartas, Gavinas Tuckeris ir Kevinas Hollandas.

Visi „UFC on ESPN+ 32“ rezultatai:

Derrickas Lewisas įveikė Aleksejų Olieniką nokautu — Raundas 2, 0:21

Chrisas Weidmanas įveikė Omari Akhmedovą vieningu teisėjų sprendimu (29-27, 29-27, 29-28)

Darrenas Stewartas įveikė Maki Pitolo skausmingu veiksmu („guillotine choke“) – Raundas 1, 3:41

Beneilas Dariushas įveikė Scottą Holtzmaną techniniu nokautu – Raundas 1, 4:38

Timas Meansas įveikė Laureano Staropoli vieningu teisėjų sprendimu (30-27, 29-28, 29-28)

Kevinas Hollandas įveikė Joaquin Buckley techniniu nokautu – Raundas 3, 0:32

Nasratas Haqparastas įveikė Alexanderį Munozą vieningu teisėjų sprendimu (30-27, 30-27, 30-27)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Andrew Sanchezas įveikė Wellingtoną Turmaną nokautu – Raundas 1, 4:14

Gavinas Tuckeris įveikė Justiną Jaynesą skausmingu veiksmu („rear-naked choke“) – Raundas 3, 1:43

Youssefas Zalalas įveikė Peterį Barrettą vieningu teisėjų sprendimu (30-26, 30-26, 30-27)

Irwinas Rivera įveikė Ali Alqaisi skirtingu teisėjų sprendimu (29-28, 28-29, 29-28). 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų