REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bayern“ ir „Barcelona“ užtikrintai žengė į Čempionų lygos ketvirtfinalį

visos ketvirtfinalio poros

Miuncheno „Bayern“ atsakomosiose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse 4L1 sutriuškino Londono „Chelsea“ futbolininkus, bendrame rezultate triumfavo 7:1 ir pateko tarp aštuonių stipriausių turnyro komandų.

Miuncheno „Bayern“ atsakomosiose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse 4L1 sutriuškino Londono „Chelsea“ futbolininkus, bendrame rezultate triumfavo 7:1 ir pateko tarp aštuonių stipriausių turnyro komandų.

REKLAMA

Robertas Lewandowskis jau susitikimo pradžioje sėkmingai realizavo teisėjo skirtą vienuolikos metrų baudinį ir išvedė „Bayern“ į priekį 1:0.

Ivanas Perisičius 24-ąją minutę tiksliai uždarė R.Lewandowskio perdavimą ir padvigubino pranašumą 2:0.

Netrukus Callumas Hudsonas-Odoi nukreipė kamuolį į vartus. Visgi teisėjas pasinaudojęs VAR technologijos peržiūra užfiksavo nuošalę ir įvarčio neįskaitė.

Tammy Abrahamas pirmojo kėlinio pabaigoje pirmasis prišoko prie vartininko atremto kamuolio ir nukreipęs jį į vartus sušvelnino rezultatą 1:2.

REKLAMA
REKLAMA

Corentinas Tolisso 76-ąją minutę vos iš keleto metrų tiksliai uždarė perdavimą ir rezultatas tapo 3:1.

R.Lewandowskis susitikimo pabaigoje antrą kartą nuginklavo vartininką, o „Bayern“ iškovojo triuškinamą pergalę 4:1.

REKLAMA

 

************

„Barcelona“ atsakomosiose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse 3:1 nugalėjo „Napoli“ futbolininkus, bendrame rezultate triumfavo 4:2 ir iškovojo kelialapį į ketvirtfinalį.

Clementas Lengletas 10-ąją minutę kampinio metu smūgiu galva nuginklavo vartininką ir išvedė „Barceloną“ į priekį 1:0. Lionelis Messi 23-ąją minutę išsilaisvinęs iš varžovų gynybos pasiuntė kamuolį į vartus ir padvigubino katalonų pranašumą 2:0.

Netrukus argentinietis dar kartą nuginklavo vartininką, tačiau teisėjas pasinaudojęs VAR peržiūra užfiksavo žaidimą ranka ir įvarčio neįskaitė. Luisas Suarezas per pridėtą pirmojo kėlinio laiką sėkmingai realizavo teisėjo skirtą vienuolikos metrų baudinį ir rezultatas tapo 3:0.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek vėliau Lorenzo Insigne taip pat pasižymėjo nuo vienuolikos metrų atžymos ir sušvelnino rezultatą 1:3.

Būtent šie abu klubai tarpusavyje ir susikaus ketvirtfinalyje. Nuo to etapo mačai bus žaidžiami Lisabonoje, o vietoj įprastų dviejų susitikimų komandos tarpusavyje žais tik sykį.

Visos UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio poros:

„Manchester City“ (Anglija) – „Lyon“ (Prancūzija)

„Leipzig“ (Vokietija) – Madrido „Atletico“ (Ispanija)

 FC „Barcelona“ (Ispanija) – Miuncheno „Bayern“ (Vokietija)

Bergamo „Atalanta“ (Italija) – „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija)

Ketvirtfinaliai mačai vyks rugpjūčio 12-15 dienomis, pusfinaliai – rugpjūčio 18-19 dienomis, o finalas – rugpjūčio 23 dieną.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų