NBA realybė: vienas komentaras teisėjų adresu – 15 tūkst. dolerių

Bostono „Celtics“ komandos vedlys Marcusas Smartas pakomentavo kontroversišką rungtynių sprendimą ir dėl to turės susimokėti.

M. Smartas (nuotr. SCANPIX)

Likus žaisti pusantros minutės Gianniui Antetokounmpo buvo užfiksuota šeštoji pražanga, turėjusi eliminuoti jį iš rungtynių.

is dėlto epizodą peržiūrėję arbitrai savo sprendimą pakeitė ir graikas nulėmė likusią rungtynių eigą.

Po šio susitikimo M.Smartas neslėpė savo pozicijos: „Jam tai buvo šešta pražanga ir teisėjai nenorėjo jo eliminuoti iš rungtynių. Vadinkime daiktus savais vardais“.

Už šią frazę krepšininkui lyga skyrė 15 tūkst. JAV dolerių baudą.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų