REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Nutrauktos drago lenktynės (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Jau šį šeštadienį Palangoje įvyks laukiamiausias vasaros renginys – „Aurum 1006 km“ lenktynės. Ketvirtadienį vakare lenktynių trasoje turėjo įvykti dragų lenktynės, bet šios buvo atšauktos.

17

Jau šį šeštadienį Palangoje įvyks laukiamiausias vasaros renginys – „Aurum 1006 km“ lenktynės. Ketvirtadienį vakare lenktynių trasoje turėjo įvykti dragų lenktynės, bet šios buvo atšauktos.

REKLAMA

„ULTIM8 Drag by Startline“ finalai turėjo prasidėti 18.30 val., o baigtis  apie 21 val. Starto laiką pakoregavo trasą nuplovęs stiprus lietus. Dalyviai kurį laiką sausino trasą važiuodami keletą ratų, bet teisėjai nusprendė, kad trasa vis tiek yra per šlapia ir nesaugi dalyviams.

Tarp jų buvo ir žinomu veidų  varžytis dėl aukščiausių vietų ketino krepšininkas Deividas Gailius.

„Mes visada palaikome legalias lenktynes, todėl šiemet ypač daug dėmesio skiriame bendradarbiavimui su įvairių miestų bei miestelių savivaldybėmis, kad greičio entuziastai turėtų galimybes pasivaržyti legaliose ir saugiose lenktynėse. Karantino metu buvo užfiksuota tikrai nemažai greitį viršijusių vairuotojų, todėl kviečiame visus lenktyniauti trasose, o ne gatvėse bei keliuose“, - sakė Lietuvos kelių policijos tarnybos vadovas V. Grašys. 

REKLAMA
REKLAMA

„Unlim“ klasės nugalėtoju tapo Irmantas Burinskas, kuris kvalifikacijoje „Audi RS7“ automobiliu 1/4 mylios įveikė per 10,352 sek., o ties finišo liniją pasiekė beveik 218 km/val. greitį. 

REKLAMA

Antrą vietą užėmė Radomiras Sverčkovas („Lamborghini Huracan“),o trečias liko Darius Rakauskas (BMW M5). 

„Super Street“ geriausią rezultatą pasiekė Edvinas Mileiko (BMW M5), labai mažai nuo jo atsiliko Donatas Skinderas („Audi S5“), o trečioji vieta atiteko Sauliui Petrošiui („Nissan GT-R“). 

„Street“ klasėje greičiausiu pripažintas Kazys Povilionis (BMW 335), antrą rezultatą pasiekė Darius Pumpalavičius („Audi A8L“), o trečiosios vietos taurė įteikta Audriui Kulikauskui („Audi S5“). 

„Stock“ klasės nugalėtoju pripažintas Egidijus Valutis, vairavęs „Dodge Challenger“. 

Jis pranoko Marių Galminą su „Volkswagen Golf Cabrio“ automobiliu ir Armeną Sargisianą, vairavusį BMW440.

Šlapia trasa koregavo ir drifto treniruotes, o jų metų įvyko kelios avarijos.

Penktadienį žiūrovų lauks drifto varžybų finalai, kuriuos tiesiogiai transliuos portalas tv3.lt ir TV6 kanalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų