REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 8 d., trečiadienį, „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame „Bosca“ amfiteatre pirmą kartą istorijoje #ŽalgirisOnAir tinklalaidė buvo filmuojama ją gyvai stebint žiūrovams.

Liepos 8 d., trečiadienį, „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame „Bosca“ amfiteatre pirmą kartą istorijoje #ŽalgirisOnAir tinklalaidė buvo filmuojama ją gyvai stebint žiūrovams.

REKLAMA

Laidos vedėjas Kipras Serpauskas 25-ajame tinklalaidės epizode priėmė du svečius – Paulių Jankūną ir Mantą Kalnietį.

Du puikūs bičiuliai pokalbio metu nestokojo geros nuotaikos, traukė vienas kitą per dantį bei papasakojo negirdėtų istorijų.

Publiką pokalbio metu itin prajuokino komandos kapitono atsakymas į klausimą apie Mareko Blaževičiaus atsiprašymą bei čia pat paleista M.Kalniečio replika.

„Aš atsiprašysiu? O už ką atsiprašyti? Jis pats sakė, kad tai žaidybinis epizodas. Manau, kad jis greitai viską išmoks ir puikiai sutarsime“, – nustebęs atsakė ilgametis žalgirietis.

„Įsivaizduokite – ateini 18-metis iš Vilniaus į „Žalgirį“ ir Jankūnas turi tavęs atsiprašyti“, – juokdamasis situaciją įvertino M.Kalnietis.

REKLAMA
REKLAMA

Abiem tinklalaidės svečiams savo karjeroje teko išgyventi įvairiomis istorijomis apipintą Vladimiro Romanovo komandos valdymo laikotarpį.

„Vyko LKL finalai. Jis viduryje serijos atleido Darių Maskoliūną ir prieš žaidėjus jautėsi kažkiek kaltas. Mes laimėjome rungtynes ir jis mums sako: „jūs šaunuoliai, visiems po 3 tūkstančius eurų“. Kitas finalo serijos rungtynes pralaimėjome, važiavome namo ir jis paskambinęs sako: „gerai kovojote, visiems po tūkstantį eurų“. Tai taip gavosi, kad pralaimėję finale dar gaudavome pinigų. Kažkodėl ta serija tęsėsi septynias rungtynes“, – juokėsi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kapitonas M.Kalnietis.

REKLAMA

Tinklalaidės pabaigoje duoklė buvo atiduota ir Kauno „Žalgirio“ komandą pastaraisiais metais treniravusiam Šarūnui Jasikevičiui bei visam komandos trenerių štabui.

„Buvo geras periodas, per kurį kiekvienais metais „Žalgiris“ kilo. Šarūno dėka mes kiekvienais metais tobulėjome. Pripratome prie jo būdo, nes jis yra maksimalistas. Dabar reikia suprasti, kad tas etapas jau baigėsi. Visiems reikia kantrybės, nes naujame etape daug kas keisis. Noriu visų paprašyti kantrybės, nebus lengva, bet manau, kad viskas bus gerai“, – į komandos praeitį bei ateitį žvelgė P.Jankūnas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų