REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda stiprina priekinę liniją pasirašydama vienerių metų sutartį su Gyčiu Masiuliu.

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda stiprina priekinę liniją pasirašydama vienerių metų sutartį su Gyčiu Masiuliu.

REKLAMA

22 metų 207 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas nuo 2014 metų turėjo sutartį su Kauno „Žalgiriu“ ir pagrindinėje ekipoje išbandė jėgas ne tik Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“), bet ir Eurolygoje. Pastaruosius du sezonus aukštaūgis gynė Klaipėdos „Neptūno“ garbę.

Kai LKL dėl koronaviruso kovo viduryje nusprendė nutraukti sezoną, G.Masiulis gegužės pabaigoje sukirto rankomis su Frankfurto „Skyliners“ ekipa ir joje baigė 2019–2020 m. sezoną. Vokietijos pirmenybėse G.Masiulis per 19 minučių įmesdavo po 11 taškų, atkovodavo po 5 kamuolius ir rinkdavo po 9 naudingumo balus.

LKL pirmenybėse G.Masiulis per 23 minutes pelnydavo 10,3 taško, sugriebdavo 4,1 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir rinkdavo po 14 naudingumo balų. FIBA Čempionų lygoje G.Masiulis taip pat demonstravo solidžią statistiką: 11,1 taško, 5,1 atkovoto kamuolio, 1 rezultatyvus perdavimas ir 9,5 naudingumo balo per 22 minutes.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausią susitikimą G.Masiulis sužaidė kovo 8-ąją prieš „Šiaulius“, kai per 22 minutes pelnė 16 taškų, sugriebė 6 kamuolius, blokavo net 7 varžovų metimus bei surinko 29 naudingumo balus.

„Lietkabelis“ kitam sezonui taip pat turi sutartis su Mariumi Valinsku, Tadu Vaičiūnu, Vyteniu Lipkevičiumi, Margiriu Normantu, Eriku Venskumi, Marinu Maričiumi, Gabrieliumi Maldūnu, Troy‘umi Barniesu ir Pauliumi Valinsku. Komandą toliau treniruos Nenadas Čanakas. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų