REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šiek tiek daugiau nei mėnesį dėl lūžusio žandikaulio žaisti negalintis Paulius Golubickas sugrįžo į HNK „Gorica“ klubo treniruotes.

Jau šiek tiek daugiau nei mėnesį dėl lūžusio žandikaulio žaisti negalintis Paulius Golubickas sugrįžo į HNK „Gorica“ klubo treniruotes.

REKLAMA

Birželio 6 dieną kraupią traumą patyręs 20-metis lietuvis gydėsi gimtinėje, bet po mėnesio vėl bėgioja Velika Goricos mieste.

„Esu labai laimingas vėl būdamas čia. Praėjo mėnesis nuo operacijos, todėl džiaugiuosi, jog vėl galiu treniruotis. Žinoma, dar negaliu treniruotis pilna jėga, todėl daugiau laiko praleidžiu treniruoklių salėje ar ant dviračio, bet tikiuosi jau greitai sugrįžti į aikštę. Daktarai sakė, kad sveikstu net geriau nei buvo tikėtasi, bet vis dar turiu būti atsargus“, – oficialiai klubo svetainei pasakojo P.Golubickas.

„Dvi savaitės po operacijos negalėjau nieko daryti, todėl tą laiką išnaudojau trumpoms atostogoms ir pabuvau su savo šeimą bei draugais. Stebėjau Lietuvos A lygos rungtynes, „Gorica“ rungtynes. Po tų dvejų savaičių pradėjau po truputį treniruotis. Iš pradžių valgyti galėjau tik sutrintą maistą, jogurtus ar glotnučius, bet dabar situacija žymiai geresnė. Valgau normalų maistą, bet geriausia, kad jis būtų minkštas ar smulkiai supjaustytas. Per šį periodą numečiau kelis kilogramus tik nežinau tai gerai ar ne, bet aš jaučiuosi puikiai“, – toliau pasakojo lietuvis.

REKLAMA
REKLAMA

P.Golubickas papasakojo, kad jam nebuvo labai lengvą savo komandos rungtynes stebėti per televizorių, tačiau vaizdu aikštėje jis liko patenkintas. Lietuvis taip pat užsiminė, kad tikisi į aikštę grįžti nuo kito sezono pradžios.

REKLAMA

„Per šį laiką buvo tikrai gerų rungtynių, buvo ir ne tokių gerų, jei kalbame apie rezultatą, bet man tikrai patiko mano komandos žaidimas. Tikrai nekantrauju kada jau pats galėsiu padėti savo komandos draugams. Nebuvo lengva viską stebėti per televizorių, bet tikrai lengviau, kai komanda žaidžia gerai.

Tikiuosi, kad pats pilnai pasiruošęs būsiu jau nuo kito sezono pradžios. Gerai, kad tarp sezonų pertrauka nebus ilga ir pasiruošimas vyks sklandžiai. Mano noras būtų žaisti jau nuo pirmų kito sezono rungtynių, bet ne viskas priklauso nuo manęs. Darysiu viską, kad kuo greičiau būčiau pasiruošęs žengti į aikštę“, – užbaigė P.Golubickas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų