REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šarūnas Jasikevičius į „Barcelonos“ komandą norėtų prisivilioti dar vieną Europos krepšinio superžvaigždę – Janą Vesely.

Šarūnas Jasikevičius į „Barcelonos“ komandą norėtų prisivilioti dar vieną Europos krepšinio superžvaigždę – Janą Vesely.

REKLAMA

„Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguetas skelbia, kad katalonų prioritetas dabar yra surasti vidurio puolėją, kuris pakeistų klubą po aštuonerių metų paliekantį Ante Tomičių.

Pirmasis numeris Šaro sąraše – dar dvejų metų sutartį su Stambulo „Fenerbahče“ turintis čekas J. Vesely, 2018-2019 m. sezone pripažintas naudingiausiu Eurolygos krepšininku.

Įsigyti krepšininką lengva nebus – jis turi dar dvejus metus galiojantį kontraktą. Vis tik Turkijos gigantas veržiasi diržus ir mažina išlaidas.

Komandą jau paliko Željko Obradovičius, Luigi Datome, o „Fenerbahče“ prezidentas Ali Kočas nežino, ar pavyks išlaikyti ir likusias žvaigždes.

REKLAMA
REKLAMA

J. Vesely Stambule žaidžia nuo 2014 m., kai grįžo į Europą po nesėkmingo bandymo įsitvirtinti NBA. Teigiama, kad per metus jis uždirba po 2,4 mln. eurų.

REKLAMA

Praėjusį sezoną jį kamavo traumos, o per 18 Eurolygoje sužaistų rungtynių centras rinko po 8,6 taško ir 4,2 atkovoto kamuolio.

MVP sezono metu 30-mečio statistika siekė 12,3 taško, 4,7 atk. kam. ir 17,6 naudingumo balo.

Žiniasklaidoje kiek anksčiau buvo skelbta, kad Š. Jasikevičių domina ir Artūro Gudaičio bei žalgiriečio Zacho LeDay paslaugos, bet „Mundo Deportivo“ pabrėžia, kad su šiais krepšininkais katalonai net nekalbėjo.

Kitą sezoną „Barcelonos“ komandoje žais tokie krepšininkai kaip Nickas Calathesas, Nikola Mirotičius, Cory Higginsas, Brandonas Daviesas, Thomas Heurtelis, Alexas Abrinesas, Adamas Hanga ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų