REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmoji pasaulio raketė Djokovičius užsikrėtė koronavirusu

serga ir žmona

Serbijos teniso žvaigždė ir pirmojo pasaulio raketė  Novakas Džokovičius užsikrėtė koronavirusu.

Serbijos teniso žvaigždė ir pirmojo pasaulio raketė  Novakas Džokovičius užsikrėtė koronavirusu.

REKLAMA

Kaip skelbia BBC, tai jau šeštas koronaviruso atvejis tarp „Adria Tour“ turnyro Zadare dalyvavusių sportininkų ir trenerių.

Anksčiau koronavirusas buvo nustatytas žaidėjams Grigorui Dimitrovui, Borna Čoričiui ir Viktorui Troickui, taip pat G. Dimitrovo treneriui Chrisui Gro bei N. Džokovičiaus fizinio rengimo treneriui Markui Panichi.

Būtent dėl koronaviruso protrūkio Kroatijoje buvo atšauktas finalas tarp N. Džokovičiaus bei Andrejaus Rubliovo.

Pats N. Djokovičius iškart grįžo į Belgradą ir pasidarė koronavirusą testą, kuris, pasirodo, teigiamas. Skelbiama, kad koronavirusu užsikrėtė ir jo žmona Jelena.

„Kai tik atvykome į Belgradą, atlikome testą. Mano testo rezultatas teigiamas, kaip ir Jelenos. Vaikų testai – neigiami. Viskas, ką darėme pastarąjį mėnesį, buvo daryta tik iš geros širdies, norint visam regionui siųsti solidarumo ir užuojautos žinutę. Norėjome surengti turnyrą, kuris suteiktų Pietų ir Rytų Europos tenisininkams galimybę pasivaržyti, kol visi kiti turnyrai yra atšaukti.

REKLAMA
REKLAMA

Norėjome surinktus pinigus skirti tiems, kuriems jų labiausiai reikia. Kai pradėjome rengti turnyrus, užsikrėtusiųjų skaičius vis mažėdavo, manėme, kad virusas jau silpsta. Deja, virusas vis dar tarp mūsų. Tai nauja realybė, su kuria turime susitaikyti. Apgailestauju dėl kiekvieno infekcijos atvejo, susijusio su mūsų turnyru. Tikiuosi, kad visi išvengs rimtesnių komplikacijų ir greitai pasveiks. Dabar 14 dienų praleisiu saviizoliacijoje, o po 5 dienų atliksiu dar vieną koronaviruso testą“, - sakė pats N.Djokovičius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų