REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos dviračių sporto federacijos (LDSF) prezidentu ketverių metų kadencijai išrinktas Darius Levickis.

Lietuvos dviračių sporto federacijos (LDSF) prezidentu ketverių metų kadencijai išrinktas Darius Levickis.

REKLAMA

43 metų klaipėdiečio verslininko kandidatūrą penktadienį Vilniuje surengtoje organizacijos ataskaitų ir rinkimų konferencijoje palaikė 29 iš 35 suvažiavime dalyvavusių ir balsavimo teisę turėjusių LDSF narių.

Už kitą kandidatą – verslininką iš Vilniaus Mindaugą Rudį balsavo penki nariai, o vienas narys susilaikė. Suvažiavime nedalyvavo keturi balsavimo teisę turėję LDSF nariai.

D. Levickis yra vienos pagrindinių dviračių komandos „Klaipėda“ rėmėjų UAB „Voltas“ direktorius. Jis daug prisidėjo prie pastarųjų Lietuvos dviračių plento čempionatų organizavimo. 

Naujasis LDSF vadovas D. Levickis žada, kad jo vadovaujama organizacija bus skaidri ir atvira bei stengsis didinti masiškumą.

REKLAMA
REKLAMA

 „Pirmosios emocijos – didžiulė atsakomybė, džiaugsmo nėra daug, laukia daug sunkių darbų. Bendruomenė taip nusprendė, tad stengsimės patenkinti lūkesčius. Federacijos reputacija nukritusi, stengsimės būti skaidrūs, švarūs, atviri.

REKLAMA

Labai stengsimės didinti masiškumą, kaip savo kalboje ir minėjau, masiškumas, pradedant nuo pačių mažiausių, kažkada gali atnešti geriausių rezultatų olimpinėse žaidynėse ir kitose varžybose“, – sakė D. Levickis. Jis pridūrė, kad nebuvo užtikrintas pergale, nes M. Rudys buvo labai stiprus kandidatas ir jo suburta komanda buvo pakankamai stipri. 

LDSF pirmojo viceprezidento pareigos patikėtos vienam geriausių Lietuvos dviratininkų Ramūnui Navardauskui, o viceprezidentais tapo Vida Dolgovienė ir Deividas Vileniškis. Organizacijos generalinės sekretorės-direktorės pareigas eis Gabija Valentinavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

LDSF Vykdomojo komiteto nariais tapo Dmitrij Leopold, Vytautas Kaupas, Donatas Armonas ir Žavinta Titenytė. Komitete bus ir Trenerių tarybos pirmininkas Gintautas Volungevičius bei Teisėjų sąjungos pirmininkas Antanas Taučius.  

D. Levickis deleguotas ir į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) Generalinę asamblėją.

Nuo vasario LDSF prezidento pareigas laikinai ėjo Elijus Čivilis, o prieš tai organizacijai vadovavo Romualdas Bakutis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų