REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Indianos „Pacers“ komandos apžvalgininkas Joshas Wilsonas išrink dešimt geriausių klubo aukštaūgių per frančizės istoriją.

Indianos „Pacers“ komandos apžvalgininkas Joshas Wilsonas išrink dešimt geriausių klubo aukštaūgių per frančizės istoriją.

REKLAMA

Sąraše yra Domantas Sabonis. Šiame sezone „Pacers“ lyderiu tapęs lietuvis reitinge užėmė aštuntąją vietą.

Pirmas sąraše yra Rikas Smitsas, antras – Jermaine‘as O‘Nealas, trečias – Melas Danielsas, ketvirtas – Roy Hibbertas, penktas – Dale‘as Davisas.

Pateikiame D.Sabonio apžvalgą:


Domantas Sabonis šiame sąraše yra aštuntas ne dėl to, jog aikštėje jo pasiekimai nebūtų ryškus. Jis šiemet žaidė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, „Pacers“ klube yra rezultatyviausias, daugiausiai atkovoja kamuolius ir antras pagal rezultatyvius perdavimus. Tai sako daug.

Prieš sezoną D.Sabonis su „Pacers“ sudarė beveik 80 mln. JAV dolerių vertės kontraktą ir vadovai šia sutartimi tikrai dabar džiaugiasi.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau D.Sabonis šiame sąraše yra aštuntas, nes Indianoje jis dar žaidžia palyginus neilgai.

Trečiąjį sezoną „Pacers“ klube žaidžiantis lietuvis šiais metais įrodinėja, kad jis gali būti tarp geriausių NBA aukštaūgių. Tačiau tokio lygio žaidimą norėtume matyti mažiausiai keletą metų ir tada jis galėtų būti tarp geriausių „Pacers“ aukštaūgių istorijoje.

REKLAMA

Per savo karjerą „Pacers“ klube jis fiksuoja 14,5 taško, 9,7 sugriebto kamuolio ir 0,4 blokuoto metimo. Šiame sezone jo vidurkiai yra 18,5 taško, 12,4 atkovoto kamuolio ir po 5 rezultatyvaus perdavimo.

D.Sabonis turi pagerinti savo gynybą, tačiau puolime jis yra labai naudingas. Savo vaidmeniu kažkuo primena Nikolą Jokičių.

Matysime, kaip toliau žais D.Sabonis, bet dabar jis atrodo labai daug žadantis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų