REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Boksininkas Tadas Tamašauskas socialiniame tinkle instagram“ paskelbė, kad po olimpinio atrankos turnyro Londone buvo užsikrėtęs koronavirusu, tačiau dar sykį pasidaręs testą gali pranešti džiugią naujieną.

Boksininkas Tadas Tamašauskas socialiniame tinkle instagram“ paskelbė, kad po olimpinio atrankos turnyro Londone buvo užsikrėtęs koronavirusu, tačiau dar sykį pasidaręs testą gali pranešti džiugią naujieną.

REKLAMA

Sportininkas su kitais lietuviais kovo pabaigoje kovojo dėl bilietų į Tokijo žaidynes Londone vykusiame turnyre. Nepaisant kritikos, kad šis atrankos turnyras apskritai neturi būti rengiamas, jis buvo pradėtas, tačiau vos po kelių dienų buvo nutrauktas.

Jam pasibaigus Kroatijos ir Turkijos bokso federacijos skelbė, kad savo sudėtyje turi po du užsikrėtusius boksininkus. Dabar aišku, kad virusu užsikrėtė ir lietuvis T.Tamašauskas.

Jis savo socialinėje paskyroje rašo:

„Išskirtinės 2020m. šv. Velykos mums visiems. Lietuvių tauta jau ne kartą įrodė, kad yra vieninga, ypač iškilus grėsmei. Tikiu, kad ir šįkart būsime vieningi bei kartu nugalėsime grėsmę, kol virusas nepridarė dar daugiau žalos. Man jau teko su juo susidurti. Jis puikiai slepiasi ir plinta, tai jo stiprybė.

REKLAMA
REKLAMA

Aš net neįtariau, kad turiu virusą ir nežinau kada jis prie manęs prikibo, bet, kadangi grįžęs iš Anglijos laikiausi saviizoliacijos, po dviejų savaičių norėjau būti tikras, kad jo neturiu ir šeimai jau saugu grįžti į namus. Dėl šventos ramybės pasidariau testą, jaučiausi šiek tiek apspangęs nuo dviejų savaičių sėdėjimo namuose, tad silpna savijauta atrodė pateisinama. Testo atsakymas atėjo tik penktą dieną, rezultatas teigiamas ir aš jau greitojoje, kelyje į Santariškių ligoninę. Ten patikrino plaučius ir kraują, nustatė, kad komplikacijų nėra ir išleido namo toliau izoliuotis.

REKLAMA

Šitą „kovą“ laimėjau, kai buvo atliktas pakartotinas testas per šv. Velykas, simboliška. Tiksliau laimėjome kartu su šeima, kurios nečiupinėjau jau nuo vasario 1-os dienos, neskaitant poros dienų, kai buvau grįžęs tarp stovyklų, vasario pabaigoje. Ilgas laikas..

Matomės tik per telefoną ir kelis kartus per lango stiklą. Pagal taisykles, tik sulaukus dviejų neigiamų testo rezultatų iš eilės, galima išeiti į laisvę. Vieną jau turiu .

Deja, bet karas tuo dar nesibaigia. Turime ir privalome KARTU saugotis šio klastingo priešo ir saugoti kitus, tik taip jį įveiksime. Svarbu pernelyg nepanikuoti, bet reikia suvokti, kad jis kelia pavojų sveikatai, gyvybei, ekonomikai ir mūsų VISŲ gerovei.

REKLAMA
REKLAMA

Likime sveiki!

View this post on Instagram

Išskirtinės 2020m. šv. Velykos mums visiems. Lietuvių tauta jau ne kartą įrodė, kad yra vieninga, ypač iškilus grėsmei. Tikiu, kad ir šįkart būsime vieningi bei kartu nugalėsime grėsmę, kol virusas nepridarė dar daugiau žalos. Man jau teko su juo susidurti. Jis puikiai slepiasi ir plinta, tai jo stiprybė. Aš net neįtariau, kad turiu virusą ir nežinau kada jis prie manęs prikibo, bet, kadangi grįžęs iš Anglijos laikiausi saviizoliacijos, po dviejų savaičių norėjau būti tikras, kad jo neturiu ir šeimai❤️jau saugu grįžti į namus. Dėl šventos ramybės pasidariau testą, jaučiausi šiek tiek apspangęs nuo dviejų savaičių sėdėjimo namuose, tad silpna savijauta atrodė pateisinama. Testo atsakymas atėjo tik penktą dieną, rezultatas teigiamas ir aš jau greitojoje, kelyje į Santariškių ligoninę. Ten patikrino plaučius ir kraują, nustatė, kad komplikacijų nėra ir išleido namo toliau izoliuotis. Šitą “kovą” laimėjau, kai buvo atliktas pakartotinas testas per šv. Velykas, simboliška. Tiksliau laimėjome kartu su šeima❤️, kurios nečiupinėjau jau nuo vasario 1-os dienos, neskaitant poros dienų, kai buvau grįžęs tarp stovyklų, vasario pabaigoje. Ilgas laikas.. Matomės tik per telefoną ir kelis kartus per lango stiklą. Pagal taisykles, tik sulaukus dviejų neigiamų testo rezultatų iš eilės, galima išeiti į laisvę. Vieną jau turiu :) Deja, bet karas tuo dar nesibaigia. Turime ir privalome KARTU saugotis šio klastingo priešo ir saugoti kitus, tik taip jį įveiksime. Svarbu pernelyg nepanikuoti, bet reikia suvokti, kad jis kelia pavojų sveikatai, gyvybei, ekonomikai ir mūsų VISŲ gerovei. Likime sveiki! #šeima #sveikata #lietuva🇱🇹 #vienybėtežydi

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A post shared by Tadas Tamašauskas (@tamasauskastt) on

Turnyre Londone iš viso dalyvavo septyni Lietuvos atstovai: Paulius Zujevas, Edgaras Skurdelis, Algirdas Baniulis, Rugilė Altravičiūtė, Vytautas Balsys, Tadas Tamašauskas ir Gabrielė Stonkutė. Vienintelė G.Stonkutė nebuvo spėjusi žengti į ringą, kai buvo paskelbta apie turnyro nutraukimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų