REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Olandijos futbolo legendos susiginčijo dėl sezono pratęsimo

 Amsterdamo „Ajax“ klubo direktorius Marcas Overmarsas prieš keletą dienų pareikalavo, kad Olandijos futbolo lygos sezonas būtų atšauktas.

 Amsterdamo „Ajax“ klubo direktorius Marcas Overmarsas prieš keletą dienų pareikalavo, kad Olandijos futbolo lygos sezonas būtų atšauktas.

REKLAMA

„Kodėl dabar galvojama apie pinigus, o ne žmonių sveikatą? Tikėjausi, kad mūsų futbolo federacija priims atskirą sprendimą, bet jie slepiasi už UEFA. Nesuprantu noro pratęsti sezoną. Mes nesame tokie priklausomi nuo transliacijų pajamų kaip Anglijos, Italijos, Ispanijos ir Vokietijos lygos. Man susidaro įspūdis, kad UEFA spaudžia mūsų federaciją ir jie pasiduoda įtakai. Lyga yra mirusi, gyvenimas – svarbesnis“, - sakė M.Overmarsas.

Jei olandai pasektų belgų pavyzdžiu ir atšauktų likusią sezono dalį, tuomet čempionu turėtų būti paskelbtas būtent „Ajax“ klubas. Jei sezonas vasarą būtų pratęstas, tuomet jis galėtų vykti net iki rugpjūčio, o „Ajax“ reikėtų atlaikyti tiek pat taškų turinčio AZ klubo spaudimą.

Kita Olandijos futbolo legenda Louisas van Gaalas tokius M.Overmarso žodžius sukritikavo: „Sportas ir yra skirtas tam, kad aikštėje būtų išaiškinti nugalėtojai. Sportas – ne tam, kad po 25 turų viskas būtų nutraukta, o čempionu paskelbtas „Ajax“.

Klubai, kurie koronaviruso krize bando pasinaudoti savo labui ir visa tai pateikia kaip viešųjų ryšių akciją mane gerokai siutina. Vasarą yra užtektinai laiko, kad sezonas būtų pabaigtas. Europos čempionatas jau atšauktas, o UEFA ir FIFA pažadėjo bendradarbiauti, kad būtų palikta daugiau laiko nacionalinių lygų sezonų pabaigai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų