REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagal Lietuvos futbolo federacijos (LFF) įstatus, iki balandžio 30 dienos turėjo įvykti eilinė LFF konferencija, kurios svarba tikrai yra neeilinė. Šios konferencijos metu bus renkamas naujasis LFF prezidentas.

Pagal Lietuvos futbolo federacijos (LFF) įstatus, iki balandžio 30 dienos turėjo įvykti eilinė LFF konferencija, kurios svarba tikrai yra neeilinė. Šios konferencijos metu bus renkamas naujasis LFF prezidentas.

REKLAMA

Tačiau dėl Lietuvoje ir visame pasaulyje esančios koronaviruso pandemijos, LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius pranešė, kad ši LFF konferencija yra atidėta iki tol, kol šalyje pasibaigs karantino periodas, o tada apie būsimą konferenciją bus pranešta likus ne mažiau kaip 30 kalendorinių dienų.

Šiuo metu LFF prezidento pareigas eina Tomas Danilevičius, o kol kas apie galimas kitas kandidatūras Lietuvos futbolo pasaulyje nesigirdi.

LFF pranešimas:

Lietuvos Respublikos Vyriausybė 2020 m. vasario 26 d. nutarimu nr. 152 atsižvelgdama į LR Vyriausybės Ekstremalių situacijų komisijos 2020 m. vasario 24 d. posėdžio pasiūlymą ir vadovaudamasi LR Civilinės saugos įstatymo 9 straipsnio 11 punktu ir 26 straipsnio 1 dalies 2 punktu, taip pat Ekstremaliųjų situacijų skelbimo ir atšaukimo tvarkos aprašu, patvirtintu LR Vyriausybės 2010 m. rugpjūčio 31 d. nutarimu nr. 1243 „Dėl Ekstremaliųjų situacijų skelbimo ir atšaukimo tvarkos aprašo patvirtinimo“, nutarė paskelbti valstybės lygio ekstremaliąją situaciją visoje šalyje dėl naujojo koronaviruso (COVID-19) plitimo grėsmės.

REKLAMA
REKLAMA

LR Vyriausybės 2020 m. kovo 14 d. nutarimo Nr. 207 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ 2020 m. kovo 25 d. pakeitimu nr. 264 nuspręsta pratęsti karantino terminą iki 2020 m. balandžio 13 d. 24 val.

REKLAMA

Atsižvelgiant į tai, kad paskelbta valstybės lygio ekstremali situacija bei nustatytus karantino terminą ir reikalavimus, kuriais siekiama išvengti koronaviruso plitimo grėsmės, LFF praneša, kad 2020 metų eilinė LFF Konferencija bus šaukiama pasibaigus LR Vyriausybės nustatytam karantino terminui.

Kadangi LR Vyriausybės paskelbtos valstybės lygio ekstremalios situacijos bei karantino metu nėra šaukiami ir LFF Vykdomojo komiteto posėdžiai, pranešame, kad pasibaigus LR Vyriausybės nustatytam karantino terminui per dvi savaites bus sušauktas LFF Vykdomojo komiteto posėdis, kuriame bus patvirtinta LFF Konferencijos darbotvarkė ir sušaukimo data bei vieta (LFF įstatų 27 straipsnio 2 dalis).

Vadovaujantis LFF įstatų 22 straipsniu LFF nariams apie būsimą Konferenciją bus pranešama likus ne mažiau kaip 30 kalendorinių dienų iki Konferencijos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų