REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jockas Landale‘as dabar saugiai įsikūręs 15 tūkst. kilometrų nuo Kauno nutolusioje Australijoje, gimtuosiuose namuose.

Jockas Landale‘as dabar saugiai įsikūręs 15 tūkst. kilometrų nuo Kauno nutolusioje Australijoje, gimtuosiuose namuose.

REKLAMA

Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis buvo pirmasis legionierius, kuris paliko komandą, kai tik tam vadovybė davė leidimą. Jis norėjo grįžti pas savo šeimą.

„Kai sezonas buvo sustabdytas, buvau labai sunerimęs, jog negaliu grįžti namo į Australiją. Turiu šeimos narius, kurie yra rizikoje, norėjau grįžti ir būti su jais. Tai buvo mano prioritetas. Nesvarbu, kur būčiau, šeimos sveikata man visada yra svarbiausias dalykas.

Kai su komandos draugais pradėjome kalbėtis, ar mes turėtume likti ir laukti sezono, aš buvau pirmasis, kuris pakėlė ranką ir pasakė: „Nepykite, vyrukai, aš išvykstu. Noriu būti su šeima“, - sakė australas.

Tačiau J.Landale‘ui patiko žaisti Kaune, jis „Žalgirį“ vadino profesionaliausia komanda Europoje, kurioje yra rungtyniavęs.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo pati profesionaliausia aplinka, kurioje esu buvęs. Mes turėjome privačius skrydžius, savo masažuotoją, savo svarmenų salę, visą parą priėjimą prie krepšinio salės. Tai neįtikėtini privalumai Europos komandai

REKLAMA

Būdamas čia supratau, kad man tai labai patinka ir pradėjau papildomai dirbti. Mano sezonas pradžioje buvo nuviliantis ir nestabilus, bet vėliau situacija pradėjo gerėti. Pastebėjau, kad gavau daugiau žaidimo minučių ir treneriai pradėjo manimi pasitikėti.

Esu labai dėkingas dėl sezono su jais, nes ten žengiau didelį žingsnį tapdamas geresniu vyru ir geresniu žaidėju“, - sakė J.Landale‘as.

Australas nežino, kas jo laukia toliau: „Neturiu supratimo, kas bus toliau. Dabar pabandysiu pailsėti psichologiškai ir leisti laiką su šeima. Dabar dar niekas neaišku“. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų