REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA čempionate, kuriame žaidžia keturi Latvijos ir du Lietuvos krepšininkai, toliau tvirtai pirmauja „Milwaukee Bucks“ klubas. Su juo šią savaitę teks kautis „Indiana Pacers“ komandai, kurios lyderis yra Domantas Sabonis.

NBA čempionate, kuriame žaidžia keturi Latvijos ir du Lietuvos krepšininkai, toliau tvirtai pirmauja „Milwaukee Bucks“ klubas. Su juo šią savaitę teks kautis „Indiana Pacers“ komandai, kurios lyderis yra Domantas Sabonis.

REKLAMA

„Bucks“ sąskaitoje – 52 pergalės ir tik 8 pralaimėjimai. „Elniai“ su Gianniu Antetokounmpo priešakyje iškovojo 6 pergales iš eilės, o iš paskutiniu 12 dvikovų laimėjo 11.

Pastaruoju metu atsitiesė „Pacers“ ekipa, kuri triumfavo trejose rungtynėse iš eilės. Indianapolio krepšininkai Rytų konferencijoje užima šeštąją vietą (36 pergalės, 24 nesėkmės). Jie lipa ant kulnų „Philadelphia 76ers“ ir „Miami Heat“ klubams, kurie atitinkamai laimėjo vienu ir dviem mačais daugiau.

Šio sezono „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis D. Sabonis toliau demonstruoja stabilų žaidimą. Jis pelno 18,4 taško, atkovoja 12,5 kamuolio (5-tas rezultatas lygoje), atlieka 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Bucks“ su „Pacers“ galynėsis jau ketvirtą kartą šį sezoną. Dukart stipresnė buvo Milvokio komanda (117:89 ir 102:83), sykį – Indianapolio (118:111).

REKLAMA

„Bucks“ yra rezultatyviausia (vid. 120 taškų), daugiausia kamuolių atkovojanti (vid. 52), taikliausiai „iš žaidimo“ atakuojanti lygos ekipa (44 proc.).

Prieš dvikovą Milvokyje „Pacers“ svečiuose susitiks su „San Antonio Spurs“ krepšininkais. Pastarieji Vakaruose žengia 11-ti (25 pergalės, 33 pralaimėjimai). Šis klubas dabar šventė 3 pergales per 5 mačus.

Sekmadienį 21.30 val. Lietuvos laiku prasidės intriguojantis Los Andželo derbis, kuriame ietis sukryžiuos „Lakers“ ir „Clippers“. „Lakers“ pirmauja Vakarų konferencijoje (46 pergalės ir 13 pralaimėjimų), o „Clippers“ kartu su „Denver Nuggets“ dalijasi antrąją ir trečiąją pozicijas (41 ir 19).

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šiame čempionate abejas vykusias Los Andželo klubų tarpusavio rungtynes laimėjo „Clippers“ (111:106, 112:102). Šiose komandose rungtyniauja trys NBA superžvaigždės – LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas iš „Lakers“ ir Kawhi Leonardas iš „Clippers“.

„Dallas Mavericks“ su Kristapu Porzingiu Vakaruose rikiuojasi 7-ti (37 ir 24). „Memphis Grizzlies“, kurių gretose yra Jonas Valančiūnas, šioje konferencijoje užima 8-ąją vietą (29 ir 31). Tokioje pozicijoje Rytuose yra „Brooklyn Nets“ klubas. Jo narys yra Rodionas Kurucas (26 ir 33). „Washington Wizars“ komanda, kurios aprangą vilki Davis Bertanis ir Andžejus Pasečnikas Rytų konferencijoje – devinta (22 ir 37).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“ ir „TV3 Sport“ kanalas šią savaitę parodys septynerias rungtynes. Vieną mačą transliuos TV6.

Transliacijų tvarkaraštis:

kovo 3 d.

3.30 val. „Spurs“ - „Pacers“;

Kovo 4 d.

5.00 val. „Lakers“ - „76ers“;

Kovo 5 d.

2.00 val. „Bucks“ - „Pacers“;

Kovo 6 d.

3.00 val. „Rockets“ - „Clippers“;

Kovo 7 d.

5.30 val. „Lakers“ - „Bucks“;

Kovo 8 d.

00.00 val. „Hornets“ - „Rockets“;

21.30 val. „Clippers“ - „Lakers“ (ir TV6).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų