REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį sekmadienį (kovo 1 dieną) Kėdainių arenoje spindės ryškiausios LIDL – Moksleivių krepšinio lygos žvaigždės. Čia vyks tradicinė ir didžiausia sezono šventė – Žvaigždžių diena.

Jau šį sekmadienį (kovo 1 dieną) Kėdainių arenoje spindės ryškiausios LIDL – Moksleivių krepšinio lygos žvaigždės. Čia vyks tradicinė ir didžiausia sezono šventė – Žvaigždžių diena.

REKLAMA

Keturių valandų renginyje žiūrovai išvys tradicines visų žvaigždžių rungtynes tarp „Geltonųjų“ ir „Mėlynųjų“ komandų. Taip pat individualius konkursus: tritaškių metimo, krepšinio įgūdžių bei komandinius konkursus „1 už visus, visi už 1“ ir „Baudukas“. Žiūrovų laukia ir naujovės – į programą grįžta ant bangos esantis 3×3 krepšinis bei eSporto NBA 2K20 turnyras.

Praėjusią savaitę paaiškėjo ne tik pagrindinių rungtynių, tačiau ir visų individualių konkursų dalyviai. MKL Facebook paskyroje vykusiame balsavime savo nuomonę išreiškė daugiau nei 50 000 vartotojų, o didžiausia kova užvirė U13 berniukų amžiaus kategorijoje, kur Kšištofo Lavrinovičiaus sūnus Danielius, iš Vilniaus krepšinio mokyklos (4564 balsai) aplenkė Dariaus Pakamanio sūnų Erną, kuris yra Šiaulių krepšinio akademijos Saulė atstovas (3792 balsai) ir taip pateko į pagrindinę metų šventę. Ši dvikova sulaukė ir daugiausiai sirgalių įsitraukimo (126 900), komentarų (266) ir pasidalinimų (811).

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo tikrai labai smagu stebėti, kaip vyko balsavimas ir kiek emocijų tai sukėlė. Žinomi žmonės įsitraukė ir įvairiais būdais socialiniuose tinkluose padėjo minėtiems vaikams pelnyti balsus, kas jiems suteikė galimybę pateikti į Žvaigždžių dienos renginį Kėdainiuose. Džiugina ir tai, kad dabar jau po truputį ateina tas metas, kai žinomų, tačiau jau profesionaliai nebežaidžiančių, krepšininkų atžalos pradeda savo karjeras rungtyniaudami moksleivių krepšinio lygoje. Tikimės juos vis dažniau išvysime lankantis MKL rungtynėse ir palaikančius jaunimą“, – teigė MKL lygos vadovas Irmantas Birbalas.

REKLAMA

Didžiąją dalį žaidėjų į žvaigždžių rungtynes išrinko A divizionuose rungtyniaujančių komandų treneriai, o į „Geltonųjų“ ir „Mėlynųjų“ komandas paskirstyti padėjo Kauno „Žalgirio“ ir Lietuvos vyrų rinktinės žaidėjas Marius Grigonis.

„Savo laiku ne kartą esu dalyvavęs moksleivių krepšinio lygos visų žvaigždžių rungtynėse. Taip, kad dar kartą norėčiau jus visus pakviesti kovo 1 dieną atvykti į Kėdainius, kur vyks MKL Žvaigždžių diena, – prieš traukiant burtus sakė Marius Grigonis.

Šiemet žvaigždžių rungtynių metu MKL sudaryta komisija iš krepšinio bendruomenės rinks „kiečiausią“ komandą iš vaikų, jaunučių ir jaunių amžiaus grupių t. y. viso iš 6 skirtingų komandų, kurias vertins pagal specialius kriterijus:

REKLAMA
REKLAMA

1) komandiškumas ir visų žaidėjų įtraukimas;

2) žaidimo efektingumas (gražumas, patrauklumas žiūrovams);

3) spinduliuojama gera nuotaika („show“ elementai, pačių žiūrovų įtraukimas);

4) atsakomybė (pagarba varžovui, diplomatiški treneriai, pozityviai palaikantys tėveliai);

5) sužaisto kėlinuko rezultatas.

Komisijos išrinktai „kiečiausiai“ komandai atiteks lygos rėmėjo NIKE įsteigti prizai – 50 Eur čekiai apsipirkti jų parduotuvėse.

Šventėje ką veikti ras ne tik jos dalyviai, tačiau ir žiūrovai, kurie užsuks į Kėdainių areną. Šalia aikštelės ir arenos erdvėse viso renginio metu vyks lygos partnerių, prekybos centro LIDL aktyvacijos, kuriose bus galima smagiai išbandyti jėgas ir laimėti praktiškų prizų. Šventėje atmosferą padės kurti ir Kėdainių miesto atlikėjai, renginį ves vietinio kilimo, įvairiai pagarsėjusios neegzistuojančios „Pravalturo“ agentūros direktorius – Vytautas Mikaitis. Pavasariu ir energija dvelkiančią muzikinę selekciją visiems susirinkusiems bus paruošęs žinomas DJ – Wild Dee. O renginį netiesiogiai bus pasiruošę susprogdinti jaunimo tarpe gerai žinoma muzikinė grupė, kuri dar visai neseniai laimėjo geriausios Lietuvos hiphop’o grupės titulą – 8 KAMBARYS!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

RENGINIO PROGRAMA:

11:00 Durys atsidaro. Dalyvių registracija. Žvaigždžių rungtynių dalyvių (žaidėjų bei trenerių) fotosesija.

12:00 Renginio pradžia

12:03 Vokalinės – instrumentinės grupės „Kepti zefyrai“ muzikinis pasirodymas

12:10 1 už visus – visi už 1 konkurso atranka

12:30 Snaiperio konkurso atranka

12:55 Įgūdžių konkurso atranka

13:20 Žvaigždžių rungtynės: GELTONIEJI – MĖLYNIEJI (vaikų amžiaus grupė)

13:35 Kėdainių sporto centro dziudo pasirodymas

13:40 1 už visus – visi už 1 konkurso pusfinaliai ir finalas

13:55 Įgūdžių konkurso antras etapas ir finalas

14:10 Integruotas krepšinis – 1 kėlinukas (žaidžia kartu su jaunučiais)

14:15 Žvaigždžių rungtynės: GELTONIEJI – MĖLYNIEJI (jaunučių amžiaus grupė)

14:30 Šokių grupės pasirodymas

14:35 Bauduko konkursas (mergaitės ir berniukai)

15:00 3×3 turnyro merginų ir vaikinų finalai

15:15 3×3 parodomosios rungtynės prieš LTU 3×3 rinktinę

15:25 Snaiperio konkurso finalas

15:35 Integruotas krepšinis – 2 kėlinukas (žaidžia kartu su jauniais)

15:40 Žvaigždžių rungtynės: GELTONIEJI – MĖLYNIEJI (jaunių amžiaus grupė)

15:50 Hiphop’o grupės 8 KAMBARYS pasirodymas

16:30 Renginio pabaiga

Beveik 4 valandas truksiantis renginys bus transliuojamas tiesiogiai MKL Facebook ir YouTube paskyrose ir tv3.lt puslapyje. Žiūrovams ją padės stebėti arenos LIDL studijoje dirbsiantys ir LKL rungtynių patirties turintys komentatoriai – Ignas Grinevičius ir Lukas Gintautas, kurie bus pasiruošę pakalbinti renginyje apsilankysiančius žinomus žmones bei supažindinti su visais įvykiais aikštelėje ir už jos ribų.

LIDL – MKL Žvaigždžių diena 2020 vyks kovo 1 d. (sekmadienį) Kėdainių arenoje (J. Basanavičiaus g. 1A, Kėdainiai) nuo 12:00 val. (durys atsidaro nuo 11:00 val.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų